Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kredko bron Boze w foteliku. Kupujesz krzesleko do karmienia takie, ktore sie rozklada i "otula" malucha. Ale m in dlatego 4 miesiace to wczesnie. 5miesieczne dziecko samo nie siedzi, ale w takim foteliku radzi sobie bez problemu.Dzieki zajrze bo zielonego pojecia nie mam jak zaczacO widzisz. Zastanawialam sie czy kupowac elektryczny parowar czy garnki? Ale mieso normalnie w wodzie?Ewunka te mialas? Bo ja je ostatnio kupilam i sie zastanawialam czy beda fajneJa tez nie rozumie jak mozna zyc bez czekolady!To ile sie daje jak sie zaczyna rozszerzac? A dodajecie wode do tego co zmiksowane czy to takie geste?A powiedz cos wiecej[emoji6] to musi byc mega wygodne
My za miesiac konczymy 4 miesiace i wtedy zaczniemy rozszerzanie. Jeszcze nie wiem czy nie odczekam troszke ale z drugiej strony skoro Sara juz ma 6,5kg to moze faktycznie mozemy po 4m zaczac?
A jak karmocie dzieci ktore nie siadaja? W fotelikach samochodowych?Zobacz załącznik 873098
Gluta?hmm może czop bo to właśnie taki glut który stopniowo wypada.Tyljo u mnie zaczął dosyć pozniejHej kochane, dawno się nie udzielałam ale czytam ❤ dzis zaczelysmy 34tc ( 33+0) trochę boli kręgosłup i podbrzusze..ogolnie mam bardzo ciężki dzień i mała chyba też bo jest mniej aktywna już ostatnio
Dziś na wkladce miałam jakiegoś "gluta" .. wczoraj też był ale jakoś się nie zastanawialam .. wizyta dopiero w piątek..
Ojej.. nawet nie straszGluta?hmm może czop bo to właśnie taki glut który stopniowo wypada.Tyljo u mnie zaczął dosyć pozniej
Ja w lezaczkach karmie. Powiem. Ci ze ja jestem z tych garnków zadowolona. Tylko szukałam takiego co ma dużą średnicę i jest głęboki i ma dużo wsadow co za jednym razem dużo warzyw nagotuje [emoji6] co by obiadki różne smaki miały [emoji2]Dzieki zajrze bo zielonego pojecia nie mam jak zaczacO widzisz. Zastanawialam sie czy kupowac elektryczny parowar czy garnki? Ale mieso normalnie w wodzie?Ewunka te mialas? Bo ja je ostatnio kupilam i sie zastanawialam czy beda fajneJa tez nie rozumie jak mozna zyc bez czekolady!To ile sie daje jak sie zaczyna rozszerzac? A dodajecie wode do tego co zmiksowane czy to takie geste?A powiedz cos wiecej[emoji6] to musi byc mega wygodne
My za miesiac konczymy 4 miesiace i wtedy zaczniemy rozszerzanie. Jeszcze nie wiem czy nie odczekam troszke ale z drugiej strony skoro Sara juz ma 6,5kg to moze faktycznie mozemy po 4m zaczac?
A jak karmocie dzieci ktore nie siadaja? W fotelikach samochodowych?Zobacz załącznik 873098
Ja miałam inne te do mlekaDzieki zajrze bo zielonego pojecia nie mam jak zaczacO widzisz. Zastanawialam sie czy kupowac elektryczny parowar czy garnki? Ale mieso normalnie w wodzie?Ewunka te mialas? Bo ja je ostatnio kupilam i sie zastanawialam czy beda fajneJa tez nie rozumie jak mozna zyc bez czekolady!To ile sie daje jak sie zaczyna rozszerzac? A dodajecie wode do tego co zmiksowane czy to takie geste?A powiedz cos wiecej[emoji6] to musi byc mega wygodne
Myślę że byś wiedziała czy to to.U mnie to była taki galaretowaty glutek w dość sporej ilościOjej.. nawet nie straszhmm ..ale bez galaretki żadnej:/
Jest coraz wieksza i mniej sie rusza i Ty dzis licha wiec pewnie odpoczywa -ale jak Cie niepokoi jedz na ktg . 33+0 to 33 tydzieńHej kochane, dawno się nie udzielałam ale czytam ❤ dzis zaczelysmy 34tc ( 33+0) trochę boli kręgosłup i podbrzusze..ogolnie mam bardzo ciężki dzień i mała chyba też bo jest mniej aktywna już ostatnio
Dziś na wkladce miałam jakiegoś "gluta" .. wczoraj też był ale jakoś się nie zastanawialam .. wizyta dopiero w piątek..