reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Powiem Ci ze ja za każdym razem jak niose Marceline do garażu to o niej myślę.....
Marcelina mo 8 kg i fotelik mam lekki ( ten sam co Ada )
I niose ja 2 rekami otwierajac ostrożnie drzwi by jej noga nie zaczepic .... i ledwo ide :eek:
Ja nie wiem jak ona bierze 2 na raz ( a bierze ......) :-D
Dokladnie tak samo ledwo chodzilam. Nogi tez cale w siniakach. Odkad Lilka chodzi jedt o niebo lepiej, a obrotowy fotelik to juz wogole.magia jesli chodzi o wkladanie do auta [emoji16]

Dokladnie tak samo ledwo chodzilam. Nogi tez cale w siniakach. Odkad Lilka chodzi jedt o niebo lepiej, a obrotowy fotelik to juz wogole.magia jesli chodzi o wkladanie do auta [emoji16]
No to za jakieś 7 miesięcy może zacznie człapac za 9 chodzić :sorry2: i z górki :laugh2: no takiego wypasa jak Ty masz nie kupiły wyskakuje z budżetu :shocked2: cos do bazy ktora mamy musze kupic.

No to za jakieś 7 miesięcy może zacznie człapac za 9 chodzić :sorry2: i z górki :laugh2: no takiego wypasa jak Ty masz nie kupiły wyskakuje z budżetu :shocked2: cos do bazy ktora mamy musze kupic.
Ale sa tez obrotowe tansze, takie za 300e czy jakos tak. Musze sie rozjerzec, bo zsraz drugi bede potrzebowac.
Poki co wlasnie mam nadzieje sprzedac wozek i fotelik z baza pewnie tez to moze na drugi fotelik bedzie [emoji85][emoji13]

Ale sa tez obrotowe tansze, takie za 300e czy jakos tak. Musze sie rozjerzec, bo zsraz drugi bede potrzebowac.
Poki co wlasnie mam nadzieje sprzedac wozek i fotelik z baza pewnie tez to moze na drugi fotelik bedzie [emoji85][emoji13]
Powodzenia .
U mnie mini cuny nikt nie chce kupic :wściekła/y:
Wózkiem zamierzamy jeszcze jeździć ze ho ho . Jestem z niego zadowolona .

reklama
Polecam stronę 1000 pierwszych dni. Jest tam poradnik żywienia niemowląt, krok po kroku od narodzin do pierwszych urodzin, który można ściągnąć. Mi pomógł jak zaczęłam rozszerzać dietę, ale mówi również o wcześniejszym okresie czyli kp/ karmienie mm/ dopajanie niemowląt.
Dzieki zajrze bo zielonego pojecia nie mam jak zaczac
Ja Oliwii i Filipowi zaczęłam Podawać 13 kwietnia wtedy równo kończyli 4 miesiąc. Zaczęłam od sloiczkow ze sklepu których nie chcieli jeść , kupiłam garnek do gotowania na parze i raz w tyg im gotuję robię ze 3-4 smaki obiadkow,mroze. Po czym codziennie wyciągam i odgrzewam w podgrzewaczu. Zobacz załącznik 872799Zobacz załącznik 872800
O widzisz. Zastanawialam sie czy kupowac elektryczny parowar czy garnki? Ale mieso normalnie w wodzie?
Nie no co Ty . Dla nas tak od lat mroze. Nie lubie w plastiku bo sie to potem jyz tak nie domywa. Miałam pajeniczki Avent ale zaszly marchewka.....
Mroze w słoiczkach po obiadkach i szklankach po nutelli :laugh2:
Ewunka te mialas? Bo ja je ostatnio kupilam i sie zastanawialam czy beda fajne
Jaaaaa jak to ? Nie jjesz nutelli :oo:
To dobrze bedzie wiecej dla mnie :laugh2:
Ja tez nie rozumie jak mozna zyc bez czekolady!
A gdzie tam to za małe :laugh2:
250 ml ja mroze .
I nie ładuj z czubkiem zostaw troche miejsca - bo rozwali sloik ;)
To ile sie daje jak sie zaczyna rozszerzac? A dodajecie wode do tego co zmiksowane czy to takie geste?
A powiedz cos wiecej[emoji6] to musi byc mega wygodne

My za miesiac konczymy 4 miesiace i wtedy zaczniemy rozszerzanie. Jeszcze nie wiem czy nie odczekam troszke ale z drugiej strony skoro Sara juz ma 6,5kg to moze faktycznie mozemy po 4m zaczac?

A jak karmocie dzieci ktore nie siadaja? W fotelikach samochodowych?
Screenshot_20180702-182823_crop_712x767.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180702-182823_crop_712x767.jpg
    Screenshot_20180702-182823_crop_712x767.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 440
Do góry