reklama
Bioderma 50 jestem bardzo zadowolonaKochane powiedzcie mi jakich kremow ochronnych przed sloncem uzywacie w ciazy ?
gooossia17
Fanka BB :)
Kochane powiedzcie mi jakich kremow ochronnych przed sloncem uzywacie w ciazy ?
Gosiu najlepsze chyba będą te dla dzieci. Mi lekarz powiedział, ze jak mam używać jakichś balsamów to albo tych dedykowanych dla kobiet w ciąży albo dla dzieci [emoji2]
walczaca o szczescie
Kurczę jeszcze by troszkę mogło posiedzieć. A sterydy na płucka dostałaś tak w razie czego??U nas brak efektow macia znow sie napina, maja mi podac atosiban...pcha sie to moje dziecie...
HopeFul87
Tak dostalam... Tosia jest juz spora dziewczynka wiec mnie to troche pociesza ze sobie poradzi w razie czego ale ze 2tyg mogłaby posiedzieć jeszczeKurczę jeszcze by troszkę mogło posiedzieć. A sterydy na płucka dostałaś tak w razie czego??
walczaca o szczescie
Napewno sobie poradzi w razie czego. Ja jednak trzymam kciuki abyśmy rodziły razem za jakieś 3 tygodnie. Ja leżę cały czas z tym, że na szczęście w domu.Tak dostalam... Tosia jest juz spora dziewczynka wiec mnie to troche pociesza ze sobie poradzi w razie czego ale ze 2tyg mogłaby posiedzieć jeszcze
Ewunka
AjjjjU nas brak efektow macia znow sie napina, maja mi podac atosiban...pcha sie to moje dziecie...
Mnie atosiban pomógł 2 tygodnie opoznił poród przedwczesny.
Ktory u Was tydzień ?
Ewunka
A jak swedzacy brzuchNapewno sobie poradzi w razie czego. Ja jednak trzymam kciuki abyśmy rodziły razem za jakieś 3 tygodnie. Ja leżę cały czas z tym, że na szczęście w domu.
reklama
Oczekiwanie2017
Tak dostalam... Tosia jest juz spora dziewczynka wiec mnie to troche pociesza ze sobie poradzi w razie czego ale ze 2tyg mogłaby posiedzieć jeszcze
Dobrze, że w porę trafiłaś do szpitala i jesteś pod ciągła opieka. W razie czego lekarze moga na bieżąco reagować. Trzymam kciuki, żeby Tosia jeszcze chwile wytrzymała.