reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Na październikowych mamach też ostatnio była tragedia. Serce mi staje i opłakuje Aniołki. Nie ma słów aby pocieszyć taką mamusie. Nie wiem jakbym się mogła po tym pozbierać.
Jeszcze bardziej doceniam syna przy sobie. Jak Bozia da to i będę wdzięczna za następne ciąże i pomyślne zakończenie.
No właśnie. Ja dziś cały czas trzymam rękę na brzuchu i sprawdzam czy się ruszają. Dziękuję Bogu za każdy dzień tej ciąży, za każdy rozstęp. Modlę się o zdrowe dzieci, z całą resztą dam sobie rade bez względu na wszystko.

Haha :p A jaki Masz?? @Ewunka ten na dwa cycki kosztuje 1200 zł:p trochę przekracza mój budżet. Patrzyłam na te aventa bo takie mam smoczki butelki itp ale ok 500 zł to szukam czegoś tańszego
Ja mam lionelo care na dwie piersi za 250 zł. Nie jest to chyba taki full wypas jak medela ale daje radę [emoji6]

reklama
Do góry