My w Smyku za 200zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie :-(straszne, nie dałabym się rady podnieść z czegoś takiego
my na styczniówkach miałyśmy podobną sytuację, chyba każda ryczała...
Na październikowych mamach też ostatnio była tragedia. Serce mi staje i opłakuje Aniołki. Nie ma słów aby pocieszyć taką mamusie. Nie wiem jakbym się mogła po tym pozbierać.No właśnie :-(
No właśnie. Ja dziś cały czas trzymam rękę na brzuchu i sprawdzam czy się ruszają. Dziękuję Bogu za każdy dzień tej ciąży, za każdy rozstęp. Modlę się o zdrowe dzieci, z całą resztą dam sobie rade bez względu na wszystko.Na październikowych mamach też ostatnio była tragedia. Serce mi staje i opłakuje Aniołki. Nie ma słów aby pocieszyć taką mamusie. Nie wiem jakbym się mogła po tym pozbierać.
Jeszcze bardziej doceniam syna przy sobie. Jak Bozia da to i będę wdzięczna za następne ciąże i pomyślne zakończenie.
I do mnie proszę [emoji41]To moze podsylaj mi trochę [emoji12]
Ja mam lionelo care na dwie piersi za 250 zł. Nie jest to chyba taki full wypas jak medela ale daje radę [emoji6]Haha A jaki Masz?? @Ewunka ten na dwa cycki kosztuje 1200 zł trochę przekracza mój budżet. Patrzyłam na te aventa bo takie mam smoczki butelki itp ale ok 500 zł to szukam czegoś tańszego
Jakaś konkretna firma poza avent?? :-)
Ja mam też ten sam i w sumie daje radę. Inna bajka to to, że mam mało pokarmu.No więc chyba mam już i ja wybór z glowy:-) to ten sam co ma @dreamscometrue i moja znajoma :-)