Elektryczny??;-)
http://www.empik.com/canpol-babies-laktator-elektryczny-canpol-babies,p1044 taki mi znajoma polecała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elektryczny??;-)
http://www.empik.com/canpol-babies-laktator-elektryczny-canpol-babies,p1044 taki mi znajoma polecała
Niestety nie... :-(może nie mogli na tym urządzeniu znaleźć....
Haha A jaki Masz?? @Ewunka ten na dwa cycki kosztuje 1200 zł trochę przekracza mój budżet. Patrzyłam na te aventa bo takie mam smoczki butelki itp ale ok 500 zł to szukam czegoś tańszegoJa tez sie zdecydowałam na elektryczny, w sumie dalam kolo stowki wiec nie duzo. Moj maz testowal na sobie ale nic nie lecialo
Przepraszam wiecej dalam ten kupilamHaha A jaki Masz?? @Ewunka ten na dwa cycki kosztuje 1200 zł trochę przekracza mój budżet. Patrzyłam na te aventa bo takie mam smoczki butelki itp ale ok 500 zł to szukam czegoś tańszego
No więc chyba mam już i ja wybór z glowy:-) to ten sam co ma @dreamscometrue i moja znajoma :-)Przepraszam wiecej dalam ten kupilam
Link do: CANPOL LAKTATOR ELEKTRYCZNY Easy Start + AKCESORIA
straszne, nie dałabym się rady podnieść z czegoś takiegoNiestety nie... :-(
Kuzwa na raty ale kupie ha ha ha .Haha A jaki Masz?? @Ewunka ten na dwa cycki kosztuje 1200 zł trochę przekracza mój budżet. Patrzyłam na te aventa bo takie mam smoczki butelki itp ale ok 500 zł to szukam czegoś tańszego
Ja kupowalam na allegro ale chyba nie u nich. Popatrz sobie gdzie bedzie najtaniejNo więc chyba mam już i ja wybór z glowy:-) to ten sam co ma @dreamscometrue i moja znajoma :-)