reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ostatnio mnie się każdy pyta jak się czujesz ? Więc odpowiadam dobrze.
-O jak Ci dobrze ze nie wymiotujesz , nie masz zgagi
- na co ja mówię : wymiotuje codziennie rano i wieczorem, a zgaga prawie całe dnie ale ciąża to czas radości a nie narzekań i każdy kończy temat z głupią miną :D
Dziewczyny pytanie do tych co brały nepoarin albo heparyny, czy te zastrzyki próbowaliście przelewać do tych zestawów do insuliny, tam sa takie fajne igły i nie tempe:p
A mój brzuch nie daje rady z tymi iglami tempakami a jakiś na nogę mam opór psychiczny :p
Sprobuj w udo bic

reklama
Dziewczyny a ja tak z innej beczki.
Czy korzystałyście z gazu przy porodzie sn?
Bo w szpitalu, w którym zamierzałam rodzić wycofali go (niby rakotwórczy dla personelu:confused:) i tylko nospę dają. A dziś się dowiedziałam, że w drugim szpitalu nie ma z tym problemu i się zastanawiam, czy warto zmieniać z jego powodu decyzję:)
Choc do mojego szpitala:) im sie chyba w glowach poprzewracalo. Wiele moich kolezanek korzystalo z gazu, podobni fajny odlot jest:laugh2:

IMG_7650.JPG

[emoji7][emoji1405]Moja Kruszynka [emoji1405][emoji7]
IWO
urodzony przez cc 19.06.2018 r. O godzinie 7:50.
2818 g do kochania i 51 cm do zacałowania [emoji173]️[emoji173]️ 10 punktów [emoji5][emoji7]

Załączniki

• IMG_7650.JPG
    IMG_7650.JPG
    445,3 KB · Wyświetleń: 439
reklama
Zobacz załącznik 869352

[emoji7][emoji1405]Moja Kruszynka [emoji1405][emoji7]
IWO
urodzony przez cc 19.06.2018 r. O godzinie 7:50.
2818 g do kochania i 51 cm do zacałowania [emoji173]️[emoji173]️ 10 punktów [emoji5][emoji7]
Ale cudny [emoji7] zdrówka dla Was i dużo siły właśnie rozpoczął się piękny okres w Waszym życiu [emoji173]

Do góry