reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny naprawdę każda z Was będzie super mama i da radę. Wszystko kwestia organizacji i nastawienia. Ja od 8 do 18 jestem sama z dziećmi. Obiad, pranie prasowanie, sprzątanie, zakupy wszystko zrobione. Dla mnie moje dzieci nie są ciężarem, mają lepsze i gorsze dni ale nigdy nie narzekam. Ostatnio moja mama do mnie mówi przyznaj się masz dosyć już co a ja do niej ze wogole nie jestem zmęczona a moja bratowa która mieszka z moją mamą syn 3 lata i drugi 5 mieisecy kładzie się z nimi w dzień moja mama obiady gotuję i tego młodszego na noc bierze bo ona musi być wypoczeta. Chyba kobiety które zachodzą od tak w ciążę i od tak maja dzieci inaczej podchodzą do zajmowania się nimi...
Ostatnio nawet spacery zmieniliśmy na jazdę rowerem i ok 15km.dziennie robimy i mini malucha się to bardziej podoba [emoji2]
Ty i Twoje dzieci to moja niekończąca się historia :-D zawsze o Tobie opowiadam mężowi jak mam dzień pełen obaw :-*

Ostatnio mnie się każdy pyta jak się czujesz ? Więc odpowiadam dobrze.
-O jak Ci dobrze ze nie wymiotujesz , nie masz zgagi
- na co ja mówię : wymiotuje codziennie rano i wieczorem, a zgaga prawie całe dnie ale ciąża to czas radości a nie narzekań i każdy kończy temat z głupią miną :D
Dziewczyny pytanie do tych co brały nepoarin albo heparyny, czy te zastrzyki próbowaliście przelewać do tych zestawów do insuliny, tam sa takie fajne igły i nie tempe:p
A mój brzuch nie daje rady z tymi iglami tempakami a jakiś na nogę mam opór psychiczny :p
Clexane ma cieniutkie chyba. .. 35 tc kułam brzuch

reklama
Do góry