reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie pomogłas @walczącej.... :D
Będzie wspaniałą mamusią! Nie wątpię w to. Przy jednym jak i przy dwójce dzieci są piękne i ciężkie dni. Nie ma też co idealizować, jednak, jak trudno by nie było... wszystkie będziemy wdzięczne, że doświadczamy macierzyństwa.

Etap brzuszkowy nie wszystkie dzieci dotyka. Nas nie ominął i to był mój najgorszy czas, bo synowi za wiele nie potrafiłam pomóc.

reklama
Haha cudownie :-)) a Ty doszłaś już do siebie?? Wszystko w porządku??
Chodzi Ci o poród?Jak wiesz ja bym mogła już wracać po kolejne [emoji8] choć moje cc pod narkoza nie wspominam mile.
Przy następnym chce mieć planowaną, choć wiem, że będę trzęsła dupa o łożysko i nie będzie to już tak sielankowy czas. [emoji17]

No tak średnio póki co ja bardzo głęboko wierzę w to że bliźniaki są z natury grzeczniejsze :-)) a pewnie okaże się już niedługo:-))
Tego Ci życzę Kochana [emoji8] dlatego napisałam, że Adunia sobie wspaniałe radzi. Czasami myślę, że lepiej jej idzie z dwójką jak mi z jedynakiem [emoji13]

A tak z rzeczy organizacyjnych to powiedz mi czy kupowalas butelki? Ja mam jedna ze szkoly rodzenia i tyle inie wiem.czy cos kupic jeszcze. Szwagierka mi mowi zebym jeszcze mleko sobie kupila gdybym jednak pokarmu nie miala ale mleka raczej nie kupie ale nad butelka sie zastanawiam
Ja mam dr browna i jestem bardzo zadowolona. Probowalam jeszcze timi cos ale byly ble dla malej. Mleko tez mialam tylko ja nie karmilam piersia od poczatku.

Będzie wspaniałą mamusią! Nie wątpię w to. Przy jednym jak i przy dwójce dzieci są piękne i ciężkie dni. Nie ma też co idealizować, jednak, jak trudno by nie było... wszystkie będziemy wdzięczne, że doświadczamy macierzyństwa.

Etap brzuszkowy nie wszystkie dzieci dotyka. Nas nie ominął i to był mój najgorszy czas, bo synowi za wiele nie potrafiłam pomóc.
Tyle walki co niektóre z nas przeszly to i ten etap brzuszków sie przezyje:)

reklama
Dziewczyny w nocy mojego męża kuzynka ktora jest w ciazy termin na dzisiaj ( zatrucie ciążowe i nadcisnienie no i sporą nadwaga) ok 23 zaczal ja bolec brzuch jakos dziwnie to ją wygnali do szpitala bo to różnie. Dojechała na 24.00 a 24.20 dzwonił kuzyn ze juz pepowine przecial. .... Zycze takich porodów kazdej z nas :D

Do góry