Ale sliczny buziolek ❤❤❤:*Czesc ciocie waze juz 1970 gram❤
reklama
misis188
Fanka BB :)
Teraz to tez mu pozwalam.dotykac choc wole podniesc kiece i obserwowac skaczacy brzuch❤mój M to lubię jak dotyka. Jak się nie pozegna z dzieckiem wychodząc do pracy albo nie powie mu dobranoc dostaje w łeb
misis188
O widzisz. To teraz nie daja penicilinyn(bo ta dwojka nie miała)tylko antybiotyki. I przez dzien dziecko zdrowe a wieczor zaczynał sie koszmarJa pamietam ze w przedszkolu złapałam. Całkiem fajnie to wspominam bo długo byłam w domu, mama codziennie robiła rytuał czytajac mi kilka rozdziałów „Dzieci z Bullerbyn” a ja dostawałam czekoladę. A to było po tym jak wychodziła pani pielęgniarka po zrobieniu mi zastrzyku w dupke z penicyliny (chyba byłam mniej grymasach jak obca osoba robiła nie mama )
Trochę się ciężko oddychało a miałam przynajmniej 5 lat i podobno przeszłam lekko, wiec dla takiego maleństwa to może być naprawdę ciężka choroba.
Koniczyna82
Hi. Penicylina to pierwsze antybiotyki w tamtych czasach tez się dawało już takie do łykania ale były dość hardcorowe, rozwalały mocno i mama mówi ze wolała stara dobra penicylinę w dupke mi w zastrzykach dawać niż to co wtedy było na rynku do łykaniaO widzisz. To teraz nie daja penicilinyn(bo ta dwojka nie miała)tylko antybiotyki. I przez dzien dziecko zdrowe a wieczor zaczynał sie koszmar
Koniczyna82
W moim na razie tylko bąki wieczorami skaczą... a wtedy bezpieczniej kiecke opuścić. A najlepiej wyjść na balkonTeraz to tez mu pozwalam.dotykac choc wole podniesc kiece i obserwowac skaczacy brzuch❤
walczaca o szczescie
Dziewczyny wczoraj od wieczora bardzo ciągnie mnie brzuch na dole. Nie wiem czy to Malutkie na coś uciskaja, ból budził mnie w nocy. Bralam nospe i magnez i teraz jest trochę lepiej. Ruchy caly czas czuję, wizyta u gin jutro. Myslicie że to normalne czy mam się niepokoić i dziś jechac do lelarza??
meg86
Kochana masz bliźniaki ja bym pojechała sprawdzić bo może to nic złego ale się uspokoiszDziewczyny wczoraj od wieczora bardzo ciągnie mnie brzuch na dole. Nie wiem czy to Malutkie na coś uciskaja, ból budził mnie w nocy. Bralam nospe i magnez i teraz jest trochę lepiej. Ruchy caly czas czuję, wizyta u gin jutro. Myslicie że to normalne czy mam się niepokoić i dziś jechac do lelarza??
walczaca o szczescie
Ja mam dwie czyli właśnie po jednej i jeszcze po jednej planuje dokupić. Mleka nie kupuję bo w razie czego mają w szpitalu, a mam nadzieje ze nie bedzieky musialy korzystać:-))A tak z rzeczy organizacyjnych to powiedz mi czy kupowalas butelki? Ja mam jedna ze szkoly rodzenia i tyle inie wiem.czy cos kupic jeszcze. Szwagierka mi mowi zebym jeszcze mleko sobie kupila gdybym jednak pokarmu nie miala ale mleka raczej nie kupie ale nad butelka sie zastanawiam
Ja caly czas nie mam jeszcze baz do fotelików, niani eleltrycznej i dziś zamówię kocyki.
No i powiem Wam że ja zaczynam się stresować czy ja się ogarnę z dwójką niemowlaków
Myślę że nie masz się co martwić takie ciągnięcia często miałam i przechodzili po tabletkach ufam swojej intuicji czasami jeśli będzie cie to bardzo martwić jedź ani się nie oglądaj.Dziewczyny wczoraj od wieczora bardzo ciągnie mnie brzuch na dole. Nie wiem czy to Malutkie na coś uciskaja, ból budził mnie w nocy. Bralam nospe i magnez i teraz jest trochę lepiej. Ruchy caly czas czuję, wizyta u gin jutro. Myslicie że to normalne czy mam się niepokoić i dziś jechac do lelarza??
reklama
walczaca o szczescie
To się chyba zbieram;-)Kochana masz bliźniaki ja bym pojechała sprawdzić bo może to nic złego ale się uspokoisz