reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny wczoraj od wieczora bardzo ciągnie mnie brzuch na dole. Nie wiem czy to Malutkie na coś uciskaja, ból budził mnie w nocy. Bralam nospe i magnez i teraz jest trochę lepiej. Ruchy caly czas czuję, wizyta u gin jutro. Myslicie że to normalne czy mam się niepokoić i dziś jechac do lelarza??
To raczej nic złego ale dla spokojnej glowy jedź...
I nie bierz duzo nospy.....

reklama
Ja mam dwie czyli właśnie po jednej i jeszcze po jednej planuje dokupić. Mleka nie kupuję bo w razie czego mają w szpitalu, a mam nadzieje ze nie bedzieky musialy korzystać:-))
Ja caly czas nie mam jeszcze baz do fotelików, niani eleltrycznej i dziś zamówię kocyki.
No i powiem Wam że ja zaczynam się stresować czy ja się ogarnę z dwójką niemowlaków :p
Dziewczyny dają radę i Tobie powinno się udać [emoji41] W końcu to będą dwie twoje słodkie córeczki [emoji214] [emoji214] [emoji4]

Dziewczyny wczoraj od wieczora bardzo ciągnie mnie brzuch na dole. Nie wiem czy to Malutkie na coś uciskaja, ból budził mnie w nocy. Bralam nospe i magnez i teraz jest trochę lepiej. Ruchy caly czas czuję, wizyta u gin jutro. Myslicie że to normalne czy mam się niepokoić i dziś jechac do lelarza??
Też to miałam, ale nie pamiętam w którym tygodniu.

Co do bliźniaków. Adunia sobie radzi to i Ty dasz radę. Ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, ale z moim... to już mi się odechciało [emoji14] zwłaszcza, że u nas w bloku pojawiły się słodkie bliźniaki [emoji13] jak jeden skończy to drugi zaczyna wyć. [emoji33] Może etap brzuszkowy u nich jest, ale serenadę na okrągło słychać.

Co do bliźniaków. Adunia sobie radzi to i Ty dasz radę. Ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, ale z moim... to już mi się odechciało [emoji14] zwłaszcza, że u nas w bloku pojawiły się słodkie bliźniaki [emoji13] jak jeden skończy to drugi zaczyna wyć. [emoji33] Może etap brzuszkowy u nich jest, ale serenadę na okrągło słychać.
No właśnie dzieci są różne. Zarówno bliźniaki jak i nie :-))
A jak u Was??

No właśnie dzieci są różne. Zarówno bliźniaki jak i nie :-))
A jak u Was??
Będzie dobrze. Jak się dziewczyny urodzą to nigdy byś nie chciała czekać na drugą kolejne x czasu. Dobrze jest, jak jest.

U nas coraz lepiej. Młody co prawda wciąż potrzebuje baaardzo dużo uwagi z naszej strony, ale już go tyle nie noszę na rękach. Polubił leżenie na brzuchu i zaczyna mi się na macie przemieszczać. Uśmiech i śmiech dziecka wciąż mnie wzrusza. On się śmieje, a ja łzy ocieram. [emoji23]

Nie pomogłas @walczącej.... :D

reklama
Będzie dobrze. Jak się dziewczyny urodzą to nigdy byś nie chciała czekać na drugą kolejne x czasu. Dobrze jest, jak jest.

U nas coraz lepiej. Młody co prawda wciąż potrzebuje baaardzo dużo uwagi z naszej strony, ale już go tyle nie noszę na rękach. Polubił leżenie na brzuchu i zaczyna mi się na macie przemieszczać. Uśmiech i śmiech dziecka wciąż mnie wzrusza. On się śmieje, a ja łzy ocieram. [emoji23]
Haha cudownie :-)) a Ty doszłaś już do siebie?? Wszystko w porządku??

Do góry