reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziecko bede koniecznie szczepic. Siebie z m tez zaszczepie.
No wlasnie o ten wozek chodzilo bo wiele z Was go chwalilo i sie napalilam na niego ale nie chciałam za nim jechac 100 km bo pol biedy jakbym zamowila ale kijowo jakby mi.jednsk nie przypadk do gustu
Jak chcesz to Ci moge zdjecia na zywo powysylas. Jest sliczny

reklama
Dziewczyny, nie ogarniam zakupu wózka... [emoji848] może poratujecie jakie wy macie i jak się prowadzą? Help, bo mąż mnie zamęczy... [emoji17]
My mamy termin na koniec października więc mi zależało na zapinanym okryciu gondoli i głęboko zamykanej budce, mieliśmy już wybrany i chcieliśmy zamawiać pod koniec lipca, ale... w innym sklepie były targi i skończyło się jak się skończyło wróciliśmy z wózkiem do domu.

Załączniki

• IMG_20180526_112054_1.jpg
    IMG_20180526_112054_1.jpg
    919,9 KB · Wyświetleń: 100
Cześć dziewczyny, przepraszam, ze dopiero teraz piszę, ale powoli dochodzę do siebie. Bianka urodziła się 17.06.18 o godzinie 18.30. 55 cm i 3450 g. Trochę za szybko postępowała akcja po oxy i musieli mnie zszywać operacyjnie. Nie jest to nic miłego. Czeka mnie do tego fizykoterapia. Ale ta moja kruszynka wszystko wynagradza. Ładnie je i do tego ładne kupy robi :) Ale tatuś dzielnie się spisuje i i daje radę z przewijaniem :) Pozdrawiamy Was
Gratulacje i szybkiego powrotu do formy. Ucaluj Blanke od forumowych ciotek

Ja zawsze bylam czula na punkcie swojego brzucha i nie lubilam nawet jak moj m mnie dotykal w niego. Mam ciotke na ktora mam.alergie, mieszka kilka domów dalej. Ja wien ze ona sie strasznie cieszy ale strasznie mnie zjuszylo jak mi kiedys brzucha dotknela
mój M to lubię jak dotyka. Jak się nie pozegna z dzieckiem wychodząc do pracy albo nie powie mu dobranoc dostaje w łeb :D

U mnie przed porodem (bo mial byc sn) polozna pytala czy chce lustro zeby widziec moment narodzin, albo czy chce sama dziecko z siebie wyjac [emoji38] Podziekowalam za obie opcje. Przy cc M byl, siedzial przy glowie wiec widzial tyle co sie w okularach gin odbijalo, za parawanik go nie wpuscili, bo to jednak normalna operacja wiec troche hardcore...
Straszne propozycje [emoji33]

reklama
Ja znam 2 przypadki zachorowania z bliskiego otoczenia-chrzesnica meza i kolegi syn:/ ale mysle ze dzieciaki zarazily sie w przedszkolu. Dzięki Bogu byly szczepione
Ja pamietam ze w przedszkolu złapałam. Całkiem fajnie to wspominam bo długo byłam w domu, mama codziennie robiła rytuał czytajac mi kilka rozdziałów „Dzieci z Bullerbyn” a ja dostawałam czekoladę. A to było po tym jak wychodziła pani pielęgniarka po zrobieniu mi zastrzyku w dupke z penicyliny (chyba byłam mniej grymasach jak obca osoba robiła nie mama ;) )
Trochę się ciężko oddychało a miałam przynajmniej 5 lat i podobno przeszłam lekko, wiec dla takiego maleństwa to może być naprawdę ciężka choroba.

Do góry