Ja już spotkania z kibelkiem pierwszego stopnia mam już za sobą i nie chcę tego powtarzać... u mnie to już 22tcPrzyzwyczaisz sie tylko dobrze miec w lazience jakis mily chodniczek zeby sie przespac miedzy zygankami
reklama
Może masz "słabszy " czas. za chwilę minieMasakra:/ wrocily mi chyba wymioty. Od jakiegos tygodnia mi bylo nie dobrze po posilkach a dzis tulilam kibel. Już zapomnialam jak to jest kujowo zygac:/
izabella87
Fanka BB :)
Kochane czy macie jakaś listę badań krwi która się robi po wizycie serduszkowej? Albo kiedy się je robi i jakie ?
misis188
Ja od 7 do 14tc tulilam kibelek i tulilam.gi caly dzień, czasem.nawet wstawalam w nocy a nie tak jak niektote szczesciary tylko rano lub tylko wieczor. Oj ciezki dzien sie dzis zapowiada. Dobrze ze Hubcio dowodzi od ranaJa już spotkania z kibelkiem pierwszego stopnia mam już za sobą i nie chcę tego powtarzać... u mnie to już 22tc
misis188
Ginekolog Ci bedzie zlecal. Na poczatku jedne z pierwszych to byl mocz (ale to nie z krwi) glukoza, morfologia i chyba HIV ale czekaj co Ci lekarz zleciKochane czy macie jakaś listę badań krwi która się robi po wizycie serduszkowej? Albo kiedy się je robi i jakie ?
Ewunka
Ja miałam straszliwe mdłosci ale ani razu sie z wc nie spotkaķam . Jak to mowił moj lekarz nie sztuką jest zjeść. ..Dziewczyny weźcie nie straszcie...
Ale utrzymac
izabella87
A do jakich lekarzy prowadzących chodzicie we Wrocławiu ?
adunnnia90
To ja miałam tak samo...Ja miałam straszliwe mdłosci ale ani razu sie z wc nie spotkaķam . Jak to mowił moj lekarz nie sztuką jest zjeść. ..
Ale utrzymac
Jaskolcia
Ja chodziłam do ginekologa z Borowskiej, bo tam chciałam rodzić.A do jakich lekarzy prowadzących chodzicie we Wrocławiu ?
reklama
izabella87
Ja chodziłam do ginekologa z Borowskiej, bo tam chciałam rodzić.
A jak się nazywa ?