misis188
Fanka BB :)
Masakra i do tego okropna zgagaMyślałam że ni ostatnio tak niedobrze i coś jest nie tak.. od paru dni się mecze i mam wrażenie, że się jeszcze z kiblem poprzytulam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra i do tego okropna zgagaMyślałam że ni ostatnio tak niedobrze i coś jest nie tak.. od paru dni się mecze i mam wrażenie, że się jeszcze z kiblem poprzytulam...
No to cudowne informacje:-)) super waga :-)No ja juz wiem
A ja dzisiaj mialam ostatnia wizyte i Sara wazy 2950g Wszystko jest ok, bylam ogladac oddzial gdzie bede rodzic i pokoje sa super, jednoosobowe z lazienka. Mialam tez rozmowe z anastezjologiem, takze pozostaje mi juz tylko czekac do terminu. Godzine cc bede dopiero znala dzien wczesniej.
@misis188 z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac o ta szczepionke na krzuscca :/ Jutro mam wizyte u poloznej, takze ja bede atakowac pytaniami.
Ja też dziś tuliłam :-) ale nie zdążyłam o nich zapomnieć... ;-)Masakra:/ wrocily mi chyba wymioty. Od jakiegos tygodnia mi bylo nie dobrze po posilkach a dzis tulilam kibel. Już zapomnialam jak to jest kujowo zygac:/
Ja myslalam ze 7 tygodni intensywnego tulenia kibla i miski wystarczyJa też dziś tuliłam :-) ale nie zdążyłam o nich zapomnieć... ;-)
Dziewczyny weźcie nie straszcie...Ja myslalam ze 7 tygodni intensywnego tulenia kibla i miski wystarczy
Mówisz i masz. Ja nie tuliłam wcaleDziewczyny weźcie nie straszcie...
Przyzwyczaisz sie tylko dobrze miec w lazience jakis mily chodniczek zeby sie przespac miedzy zygankamiDziewczyny weźcie nie straszcie...
SuperNo ja juz wiem
A ja dzisiaj mialam ostatnia wizyte i Sara wazy 2950g Wszystko jest ok, bylam ogladac oddzial gdzie bede rodzic i pokoje sa super, jednoosobowe z lazienka. Mialam tez rozmowe z anastezjologiem, takze pozostaje mi juz tylko czekac do terminu. Godzine cc bede dopiero znala dzien wczesniej.
@misis188 z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac o ta szczepionke na krzuscca :/ Jutro mam wizyte u poloznej, takze ja bede atakowac pytaniami.
Ja dziś zaczęłam 9 tydzień i na razie tez nieMówisz i masz. Ja nie tuliłam wcale