reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No ja juz wiem ;)
A ja dzisiaj mialam ostatnia wizyte i Sara wazy 2950g :) Wszystko jest ok, bylam ogladac oddzial gdzie bede rodzic i pokoje sa super, jednoosobowe z lazienka. Mialam tez rozmowe z anastezjologiem, takze pozostaje mi juz tylko czekac do terminu. Godzine cc bede dopiero znala dzien wczesniej.
@misis188 z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac o ta szczepionke na krzuscca :/ Jutro mam wizyte u poloznej, takze ja bede atakowac pytaniami.
No to cudowne informacje:-)) super waga :-)

No ja juz wiem ;)
A ja dzisiaj mialam ostatnia wizyte i Sara wazy 2950g :) Wszystko jest ok, bylam ogladac oddzial gdzie bede rodzic i pokoje sa super, jednoosobowe z lazienka. Mialam tez rozmowe z anastezjologiem, takze pozostaje mi juz tylko czekac do terminu. Godzine cc bede dopiero znala dzien wczesniej.
@misis188 z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac o ta szczepionke na krzuscca :/ Jutro mam wizyte u poloznej, takze ja bede atakowac pytaniami.
Super :)
A gdzie zamierzasz rodzić? Ja właśnie myśle o zapisaniu się do szkoły rodrzenia a wiadomo, fajnie jak by była przy szpitalu który wybiorę. Ale na razie jestem niezdecydowana ;) Z lekarzem to samo, nie wiem czy się zapisywać gdzieś jeszcze prywatnie ani do kogo. Prowadzę ciąże w Medicower u lekarza co zna mnie od lat, ufam mu, wiem ze będzie się bardzo starał. Prenatalne będę miała u super fachowca. Ale ten lekarz prowadzacy nie pracuje w szpitalu żadnym. Zastanawiam się czy naprawdę jest sens szukac jakiegoś i chodzic dodatkowo tylko dlatego żeby mieć nadzieje ze trafie na niego przy porodzie...a to przecież loteria. Nie ma nawet gwarancji czy trafie do wybranego szpitala jak akurat miejsc nie będzie nawet jeśli będę prywatna pacjentka jednego z lekarzy. Oczywiscie jeśli to nie będzie planowa cesarka ale na razie skłaniam się ku SN, zobaczymy. Nie wiem jak temat ugryźć :)

reklama
Do góry