reklama
Widocznie dane Ci jest bycie królową pośród mezczyzn Gratuluje:*@ajka89 wielkie gratulacje... dzielna z Ciebie kobietka , taka duża "kruszynka" a udało się naturalnie
dziewczyny oficjalnie chwalę się ze będę miała synka , drugiego żołnierza ❤ będzie Błażej ❤❤ kocham go bardzo bardzo mocno ❤
To mój mąż ma tak silne geny chyba u niego w rodzinie sami chłopcy powiem szczerze ze po cichu marzyłam o dziewczynce....Ale jak to powiedziałam u lekarza trzecia będzie Julita dziękuję ❤Widocznie dane Ci jest bycie królową pośród mezczyzn Gratuluje:*
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Super :-) Piękne imię, Gratuluję@ajka89 wielkie gratulacje... dzielna z Ciebie kobietka , taka duża "kruszynka" a udało się naturalnie
dziewczyny oficjalnie chwalę się ze będę miała synka , drugiego żołnierza [emoji173] będzie Błażej [emoji173][emoji173] kocham go bardzo bardzo mocno [emoji173]
walczaca o szczescie
hope322
No ja juz wiem@jasani pochwal się i tu bo dziewczyny czekają A nie wszystkie mają fejsa ❤
A ja dzisiaj mialam ostatnia wizyte i Sara wazy 2950g Wszystko jest ok, bylam ogladac oddzial gdzie bede rodzic i pokoje sa super, jednoosobowe z lazienka. Mialam tez rozmowe z anastezjologiem, takze pozostaje mi juz tylko czekac do terminu. Godzine cc bede dopiero znala dzien wczesniej.
@misis188 z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac o ta szczepionke na krzuscca :/ Jutro mam wizyte u poloznej, takze ja bede atakowac pytaniami.
reklama
Myślałam że ni ostatnio tak niedobrze i coś jest nie tak.. od paru dni się mecze i mam wrażenie, że się jeszcze z kiblem poprzytulam...Masakra:/ wrocily mi chyba wymioty. Od jakiegos tygodnia mi bylo nie dobrze po posilkach a dzis tulilam kibel. Już zapomnialam jak to jest kujowo zygac:/