reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ikasia...cudowne zdjecie masz! ja kompletuje wszystko od samego początku:tak: ciesze się, ze wszystko gra! i serduszko puka...jeżeli ten bol to skurcze to nie ma się co bac tylko brac nospe! nie ma co się meczyc:-)

Misia...ja tez stawiam na Ikee jednak, jakbys mogla wstawić zdjęcia to czekam...jestem ciekawa jak to wygalda :-)

Adus...trzymamy kciukasy za ciebie i Maksia...no i za tatusia, żeby za dużo łez nie wylal:-D bo to piękne chwile dla was będą.!

Sony...no a jak ty się czujesz kochana z ta szyjka? kiedy masz nastepna wizyte? ja tez dziś do sklepu poszlam! normalnie baby na kasie się patrzyly na mnie dziwnie z tym brzuchem, bo 2 miesiące prawie mnie nie widzialy...a tu kuku!:-D:-D a ja bylam taka dumna z tego brzucha...ahhhh:-D

a tu wam daje mój prawie III trymestr :shocked2:
PhotoCrop_2013-05-29_10-12-48-.jpg

Załączniki

• PhotoCrop_2013-05-29_10-12-48-.jpg
    PhotoCrop_2013-05-29_10-12-48-.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Miliaa no, ładny zgrabny brzuszek. Mój to wieloryb w porównaniu z twoim. Czuję się dobrze, wizytę mam 4 czerwca, a genetyczne 13 czerwca. Jakoś mi ten mój mały bąbel słabo dokucza.

Witam!słonecznie to u nas juz było, aż spać nie mogłam, a teraz nadciągnęły chmurzyska i pewnei coś z nich popada...
miliaa taki malutki melonik w 27 tc??ja też taki chcę!!!:-) zgrabniutki!

Sony...no to już niedługo...ale jak się oszczędzasz chociaż trochę to będzie dobrze!! ty już 20tc...:szok:matko...na prawde ten czas zapitala szybko. powiem ci, ze ja nawet nie zdarze chyba się nacieszyć ta ciaza...
a! czekam na fotki z twojego zamówienia! nie zapomnij:tak:

martka...hahahaha...no wlasnie taki smieszny maly;-) w weekend sprobuje meza namowic na jakas sesje, to może lepsze i ladniejsze fotki będę mieć:tak: na zywo wygląda na trochę większy...:-D

dziewczyny, a kiedy kupowałyście pierwsze spodnie ciążowe?tzn. kiedy melon zaczął się powiększać?wiem,że to różnie, tak pytam z ciekawości? :-)

Martka ja w spodnie ciążowe zaopatrzyłam się ok 8tc a nosić zaczęłam ok 10tc chociaż wcześniej zdarzało mi się dyskretnie rozpinać guzik jak gdzieś siedziałam.

Milia masz brzuszek jak ja w 12tc. Bardzo zgrabniutki!!

Martka ja spodni nie kupiłam jeszcze. Gumkę tylko dokupiłam i taką przedłużkę z niej zrobiłam. Kupiłam tylko ostatnio w Lidlu dwie pary leginsów ciążowych.
Gratulację 10 tygodni. To mamy różnicę między sobą równe 10 tyg.

reklama
martka...ja nie wytrzymałam i kupiłam 2 pary spodni z pasem już w 12 tc i uzywalam ich, chociaż były na mnie trochę za duże:-D ale przynajmniej fajnie się czułam:-D
a dziś kochana to ty kończysz 10, czyli zaczynasz już 11:tak:

Marcysiowa...a ty nie rodzisz na razie? jak się trzymasz? masz jakies skurcze przepowiadające?

Do góry