reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dziewcsyny czy to normlne ze bardzo mnie boli brzuch....mam strasznie dziwe skurcze maciciy....nie wiem co robic....jestem sama w domu...strasznie sie boje ze cos sie z malenstwem dzieje....choc wmawiam sobie ze to macica sie rozciaga...:-:)-:)-(

Ikasia gratuluję widoczków! :-) Nic się nie martw, mnie też na początku bolał brzuch, plecy, a potem wszystko przeszło :tak: No-spę mozesz wziąć, jak cię bardzo boli, ale jak dasz rade, to nic nie bierz.Przejdzie, zobaczysz :tak:

Hej laseczki :-)
2 dni nieobecnosci i takie mam tu zaleglosci :-p
Ikasiu gratuluje :tak::tak: a powiedz czy luteine nadal bierzesz dowcipna, bo moze za malo? i tak jak dziewczyny pisza spokojnie mozesz nospe wziasc
Kiwisia nareszcie sie odezwalas :tak::tak: to teraz wynudzisz sie na L4, ja az sie bioje jak to bedzie zanim maly sie urodzi jak juz nie bede pracowac..
Dorex piekna corcia!!!:-)
Gotadora, Sony spore te wasze meloniki juz ;-)

Juz jutro polowkowe Maksia :-D nareszcie! troche pozno mam bo na meza czekalam, no i plytka bedzie :-) z nagraniem. Oby wszystkie parametry byly ok:sorry2: znow sie martwie.....eeeehh, juz mi tak zostanie.
Milych snow mamusie :tak::tak:

Ikasiu - zameldowałabym o tym lekarzowi szybko - może musisz brać leki rozkurczowe. Ja przez jakis czas brałam nospę kilka razy dziennie.
Kiwisiu - dobrze, że się odezwałaś.
Moja Lidia już taka duża, że brzuch mi cały chodzi. Wypycha pupę, kolanka, chyba próbuje się przeciągać :-) Wszystko już mamy - w piątek odbieramy łóżeczko o malowania. Wszystko już poprane. Jeszcze tylko nalepki umieścimy na ścianę.
Na forum pojawiła się informacja o dziewczynie z forum, która tak szybko rodziła, że urodziła w domu. brrrrr... zaczynam się bać
Piękne brzuszki - jak się zrobi pogoda, chyba dam się obfotografować, bo możemy nie zdążyć :-)

Aduś biorę jeszcze luteinę 2/1 i dupka 3/1...narazie minęlo...mam nadzieje ze juz sie nie powtórzy....za tydzien mam wizyte u ginki wiec z nią pogadam wtedy...

reklama
Witam się w ten piękny słoneczny dzień. Nareszcie.
Ikasia
chyba dziewczyny już wszystko napisały, nospa i leżeć. Gratuluję serduszka.
Trzcinka piękny melonik.

Dziewczyny dużo słoneczka Wam przesyłam, lecę po pieczywo i czekam na kuriera z ciuszkami, bo już wyszły z ostatniego punktu GLS:)) Madzialenak pewnie i ty dziś dostaniesz. Buźka.

Ostatnia edycja:
Do góry