reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześc dziewczyny,

Dorex- GRATULACJE:-) Mała prześliczna i taka słodziutka - pewnie musisz odganiac rodzinkę, która cmoka nad nią z zachwytu:-D Życzę Ci z całego serca potoku mleczka bo sama wiem co oznacza brak pokarmu i walka o niego.

Widzę, że coraz więcej dziewczyn rodzi jednak sn i mega szybko im to idzie. Może to natura wynagradza nam fakt, że bardzo musiałysmy dlugo walczyc o nasze maleństwa i za to invitórwki mają szybkie porody?
To będzie mój drugi poród i teraz też marzę o szybkim porodzie sn- na szczęście Zuzia obróciła się ostatnio główką w dół więc widmo cesarki poszło w siną dal :-)
Od wczoraj siedzę na L-4 i nie wiem co ze sobą zrobic. Muszę oddac jutro auto do przeglądu i naprawy więc przez dwa tygodnie będę uziemiona w domu. Potem zostaną mi tylko dwa tygodnie na jego użytkowanie (muszę zwrócic samochód jesli jestem przez miesiąc nieobecna) więc oddam się szaleństwu zakupów dla małej. Strasznie Wam zazdroszczę wyboru wózka, łóżeczka itd. ja mam do kupienia tylko drobiazgi typu butelki, smoczki, pieluchy noi wyposażenie dla siebie na poród bo oczywiście nie mam jeszcze nic:baffled:

reklama
Hola cieszę się,że z maleństwem wszystko dobrze, współczuje dyskopatii, to bardzo boli- wiem, mnie też boli w kręgosłupie - odezwał się stary ból z czasów gdy byłam asystentką fryzjera no i mam nowy - w dole pleców, czuje jak przemieniam się w hipcia, na dodatek ciężko wzdychającego od czasu do czasu, szczególnie w trakcie jedzenia :baffled:

cześć! hola Ty jesteś ze śląska, czyli pogodę mamy tą samą, wstawać się nie chce :-(dobrze,że nie leje...Bidulo, ja też już mam dosyć tych wszystkich leków, współczuję.
sony jaki ładny melonik :-) Kurczę, ja ważę tyle samo, ale mam wrażenie,że ten brzuch jest jakiś "inny", po pierwsze "niewciągalny", a po drugie, niby się mieszczę w rzeczy, ale niektóre mnie uwierają ;-)Co do wózków, jak czegoś nie dostaneimy "w spadku", to będziemy polować na jakiś fajny używany.Ale do tego jest jeszcze tyyyle czasu....

Dzieki dziewczyny!

Mnie tez plecy bola. Duzy brzuch i duzy biust po jednej strobie i brak pupy po drugiej. Nie ma rownowagi ;) chodze juz jak stara babcia a najlepsze jeszcze przyjdzie ;)

Sony...sliczny brzuszek, już polubiłam na fb!:tak:

dziewczyny powiedzcie mi czy wy kupujecie szafe dla waszych pociech? czy np. komoda wystarczy na razie?

Miliaa ja na razie zrobię miejsce na ciuszki w komodzie w sypialni a jak maluszek będzie miał skończone 3 m-ce to chciałabym go przenieść do jego pokoju i wtedy zamierzamy kupić mebelki.

reklama
miliaa ja mam szafe, komode i lozeczko. Komoda jest duza, ma dokrecany tyl i w zwiazku z tym jest wygodniejsza. Przewijak na komode kupilismy taki duzy. Chyba 70-80cm.
a szafa tez duza i pojemna.

Do góry