kredka82
Fanka BB :)
Ale to nie ciagnie tak mocno jak odkurzaczNie chodzi mi o kontakt z odkurzaczem, ale o sam fakt podłączenia do niego. Po prostu bałabym się i tyle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to nie ciagnie tak mocno jak odkurzaczNie chodzi mi o kontakt z odkurzaczem, ale o sam fakt podłączenia do niego. Po prostu bałabym się i tyle.
Ja przez rok uzywalam tylko aspirators ustnego z podobnych powodow. Teraz kupilismy katarek i na powazny katar fsktycznie jest fajny i ulatwia zycie.Nie chodzi mi o kontakt z odkurzaczem, ale o sam fakt podłączenia do niego. Po prostu bałabym się i tyle.
Jasne, ze warto miec w domu paracetamol w syropie na wypadek goraczki, aspirator do noska i wode morska na katar, sudocrem w razie powazniejszych odpazen...No.ale jakby np w nocy wyskoczyla odpukac gorączka? Jakas gruszke do nosa albo "odkurzacz" do spikow?
Ja mialam medela swing elektryczny i spoko. Potem jak zaczal szwankowac 2 dni po zlozeniu reklamacji Medela przyslala mi nowy. Reczne sa chyba spoko tylko na krotka mete, ale na dluzsze uzywanie to jednak lepiej pomyslec o elektrycznym.A jeszcze zastanawiam.sie nad laktatorem. Pierwsze mysle nad recznym. Polecacie jakis konkretny?
Juz kupilam elektryczny dzis powiem Wam ze takie porzadki na koncie porobilam ze pusciutko ale teraz zostala mi tylko wanienka do kupienia, pieluszki jednorazowe, termometr, jakas butelke w razie w i takie inne pierdolkiPowiem Tobie, ze ja mam elektryczny i nie wyobrażam sobie, jakbym miała o 3 nad ranem ściągać ręcznym pokarm. Normalnie elektrycznym trwa to ponad 30 min. Ja mam medale
No wlasnie sudocremu nie wolno uzywac na odpazenia. Dla mnie to bylo oczywiste ze na odparzenia sudocrem a tu d..a. mowila nam wlasnie babka w szkole i czytalam na tym blogu sroka.plJasne, ze warto miec w domu paracetamol w syropie na wypadek goraczki, aspirator do noska i wode morska na katar, sudocrem w razie powazniejszych odpazen...
U nas tylko to pomagalo przy zabkowaniu.No wlasnie sudocremu nie wolno uzywac na odpazenia. Dla mnie to bylo oczywiste ze na odparzenia sudocrem a tu d..a. mowila nam wlasnie babka w szkole i czytalam na tym blogu sroka.pl
Ja wanienke mam z ikea. Tanioszka, a sprawdzila sie idealnie.Juz kupilam elektryczny dzis powiem Wam ze takie porzadki na koncie porobilam ze pusciutko ale teraz zostala mi tylko wanienka do kupienia, pieluszki jednorazowe, termometr, jakas butelke w razie w i takie inne pierdolki
Wczoraj bylam na szkole rodzenia i glupio mi sie bylo zapytac tej babki, dobrze ze Was mam takie odcuagniete mleko potem.sie podgrzewa? Konieczny jest do tegi podgrzewacz czy można w wodzie?
Ja tez ja mam[emoji6]Ja wanienke mam z ikea. Tanioszka, a sprawdzila sie idealnie.
Nasi znajomi mają takie cudo co do odkurzacza się podłącza...jakoś mnie to nie przekonuje dźwięk odkurzacza i coś w nosku dzieckaAle to nie ciagnie tak mocno jak odkurzacz