reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kochane mamusie znów mam prośbę. Kosmetyki do pielęgnacji już zamówiłam. A mogę prosić o pomoc w kwestii zdrowia maluszka? Jakie leki na temperaturę, co na katarek, kaszel? Kupowałyście to od razu czy nie?
Coś ty zwarjowalas ? Przecież to i tak jak ci zachoworuje to idziesz do lekarza on on przepisuje .. po co ci apteka w domu do przodu .. jedyne co to termometr kup reszta to przyjdzie czas będzie pora ..

My już w domku. Ogarniamy rzeczywistość. Wróciłyśmy w sobotę. Jak przyszłam do domu to nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. Czujemy się dobrze. Jestem zdziwiona jak dobrze funkcjonuje po cc. Rana tylko ciągnie, ale dzisiaj przychodzi polozna pierwszy raz i ściągnie mi szwy. [emoji4]
Jak szwy się ściągnie to ulgą już zapominasz że wogole miała CC piękne chwile przed tobą aż ci zazdroszczę że to już ; powodzenia

A jeszcze zastanawiam.sie nad laktatorem. Pierwsze mysle nad recznym. Polecacie jakis konkretny?
Ja miałam o lipa wogole mi się nie przydał kochana nie kupuj niczego do przodu wszystko Jet teraz pod ręką w razie wu nawet m ci skoczy kupić a masz pewność że będzie potrzebny

Coś ty zwarjowalas ? Przecież to i tak jak ci zachoworuje to idziesz do lekarza on on przepisuje .. po co ci apteka w domu do przodu .. jedyne co to termometr kup reszta to przyjdzie czas będzie pora ..
No.ale jakby np w nocy wyskoczyla odpukac gorączka? Jakas gruszke do nosa albo "odkurzacz" do spikow?

Ja miałam o lipa wogole mi się nie przydał kochana nie kupuj niczego do przodu wszystko Jet teraz pod ręką w razie wu nawet m ci skoczy kupić a masz pewność że będzie potrzebny
Pewnosci nie mam ale jak bede miec cesarke to mysle ze bede musiala popraciwac nad pokarmem troche zeby byl a te reczne znowu jakies strasznie drogie nie sa. Kozwa już glupieje

Pewnosci nie mam ale jak bede miec cesarke to mysle ze bede musiala popraciwac nad pokarmem troche zeby byl a te reczne znowu jakies strasznie drogie nie sa. Kozwa już glupieje
Ja mam właśnie taki zwykły ręczny z firmy Akuku. Nie wiem czy mi się przyda, ale przezorny zawsze ubezpieczony. Ja wolę mieć w domu niż później latać po sklepach i szukać. A już tym badziej nie wysłałabym po to męża bo i tak pewni kupiłby nie ten co trzeba :p Co do leków to też jestem za tym aby kupić coś od razu. Wiem, że dziewczyny stosowały paracetamol lub ibufen na gorączkę. Wszystko może się przytrafić. Czy to noc czy weekend nie będę szukała otwartej apteki i wole mieć to w domu. Więc nie zwariowałaś moim zdaniem, że o to pytasz.

Ja mam właśnie taki zwykły ręczny z firmy Akuku. Nie wiem czy mi się przyda, ale przezorny zawsze ubezpieczony. Ja wolę mieć w domu niż później latać po sklepach i szukać. A już tym badziej nie wysłałabym po to męża bo i tak pewni kupiłby nie ten co trzeba :p Co do leków to też jestem za tym aby kupić coś od razu. Wiem, że dziewczyny stosowały paracetamol lub ibufen na gorączkę. Wszystko może się przytrafić. Czy to noc czy weekend nie będę szukała otwartej apteki i wole mieć to w domu. Więc nie zwariowałaś moim zdaniem, że o to pytasz.
A kupowalas jakaś gruszke do nosa? Nam polozna polecala szczegolnie ze teraz dzieci sie nie coś tam:) i moga wychodzic z noska do 4 tygodni różne twory i to nie jest katar tylko pozostalosc wod plodowych

Kochane mamusie znów mam prośbę. Kosmetyki do pielęgnacji już zamówiłam. A mogę prosić o pomoc w kwestii zdrowia maluszka? Jakie leki na temperaturę, co na katarek, kaszel? Kupowałyście to od razu czy nie?
Na kaszel u nas były tylko inhalacje i witamina C - to tylko zapisał nam pediatra ze szpitala. Na temperaturę mam czopki, ale jeszcze nie używane na szczęście.

reklama
A kupowalas jakaś gruszke do nosa? Nam polozna polecala szczegolnie ze teraz dzieci sie nie coś tam:) i moga wychodzic z noska do 4 tygodni różne twory i to nie jest katar tylko pozostalosc wod plodowych
Mi teściowa zakupiła jakiś najzwyklejszy aspirator do nosa, ale chyba nie jest za dobry bo to taka zwykła gruszka. Zastanawiam się nad kupnem Katarka, ale z drugiej strony nie przemawia do mnie metoda używania tego czyli podłączenie do odkurzacza.

Do góry