reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zaczynamy 10:D a brzusio zaczyna być widoczny :) przestaje się mieścić w ubrania więc tak się zastanawiam nad kupnem ciazowych, tylko czy to nie za wczesnie?

Uważam, ze lepiej teraz kupić ciążowe niż zwykle większe [emoji4] później jak zacznie rosnąć to te ciążowe z Tobą.

Uważam, ze lepiej teraz kupić ciążowe niż zwykle większe [emoji4] później jak zacznie rosnąć to te ciążowe z Tobą.
No właśnie też mi się tak wydaje... Tylko ze jestem uziemiona w domu z racji płynu jakiegoś między macica a lozyskiem i pozostają mi tylko zakupy internetowe. Polecacie jakąś stronę z przystępnych cenami? Patrzyłam nawet używane ale tam głównie rozmiary m a mi trzeba większe:D

O siema :-) jak miło Cię tu widzieć :-))
Mi też miło :) do mam z naturalnych począć raczej nie pasuje :D one nawet nie wiedzą co to heparyna :p az im chwilami zazdroszcze nieświadomości, ale nie udzielam się u nich, go nie jednego lekarza i nie jevma osobę z tamtad bym chętnie poduczyła a nikt nie lubi jak się go umoralnia :p
jak się czujesz ? Czytałam że dziewczynki pięknie rosną ??a Ty pewnie razem z nimi ??:biggrin2:

No właśnie też mi się tak wydaje... Tylko ze jestem uziemiona w domu z racji płynu jakiegoś między macica a lozyskiem i pozostają mi tylko zakupy internetowe. Polecacie jakąś stronę z przystępnych cenami? Patrzyłam nawet używane ale tam głównie rozmiary m a mi trzeba większe:D
Ja polecam hm mama. Mam od nich getry i spodnie w rozmiarze 42 ;) i tez szybko nosiłam ciążowe spodnie poprostu wygodniej mi było chociaż ba początku były luźne.

Kochane dzisiaj znowu brudze na czekoladowo rozmawiałam z dr ten krwiaczek na 90% się oczyszcza plus boli mnie podbrzusze i lędźwie , dzisiaj robiłam badania wszystko ok , dzisiejsza beta 75746 dr kazał zrobić tak dla swojego spokoju

Zaczynamy 10:D a brzusio zaczyna być widoczny :) przestaje się mieścić w ubrania więc tak się zastanawiam nad kupnem ciazowych, tylko czy to nie za wczesnie?

Witamy!
Ja tez jakos tak zaczelam nosić ciazowe spodnie bo mnie uwierały zwykle. Kupiłam rozmiar większe i na końcówkę tez są ok. Kupowałam w HM [emoji6]

reklama
Witamy u nas. Ja też zamawiałam z hm. Tam dużo przecen i jakościowo też fajne. Przed ciążą nosiłam rozmiar 40. Spodnie kupiłam 44 i na początku rzeczywiście były trochę luźne a teraz to moje najwygodniejsze spodnie. Także polecam kupić o rozmiar albo dwa większe niż normalnie. Część bluzek kupiłam na allegro i te większe rozmiary też się znajdą, nówki, albo używane.

Do góry