reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pierwsza fura Lenki [emoji173]
IMG-20180502-WA0004.jpg

Załączniki

• IMG-20180502-WA0004.jpg
    IMG-20180502-WA0004.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 484
Ale brzusio❤
My tez juz wybralismy wozek, jak sie odrobimy z robota to pojedziemy go zamawiać i lozeczko nam.sprowadza zeby go obejrzeć bo w sklepie tylko.wozki maja a oferte maja bardzo.bogata
Nooo brzusio rośnie :laugh2: nie wiem czemu tak:laugh2: i tak na zdjeciach wydaje mi się większy :D nooo to super, że wybraliście a jaki model? Mój mąż okazał się pomocny bo dużo wózków wyciagalam i jeździłam a jestem dość niska i mąż mówił ze wyglądam jak dziecko:laugh2: a ten podobał się najbardziej i dobrze mu sie jeździło po parkingu i zostało :D

A ja siedzę i rycze [emoji14] to chyba hormony... mówi się że faceci nie przeywaja tak jak my...? Siedzę z moim M na tarasie,pije on piwko ja sok i w pewnym.momencie przytula brzucho i mówi. Dzis moja równy rok od pierwszego transferu... rzeczywiście, sama zapomniałam. Równy rok temu byłam pewna że jestem już w ciąży... potem mega rozczarowanie. A dziś cud. Dwa serduszka biją pod moim [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry