Ewunka
Fanka BB :)
Na 3 miesiaceO, uszy jej przeklulas. Ile miala?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 3 miesiaceO, uszy jej przeklulas. Ile miala?
My juz po wizycie wszystko wyszło dobrze no i kupiliśmy wózek jednak jak o marzyłam kiedyś o anexie tak Mężowi teraz tez sie spodobal i zadowolony
Znaczy się odbierzemy pod koniec czerwca zadatkowalismy dzis ja jeszcze chciałam pojeździć, popatrzeć ale jak mąż się uparl to tak zostaloSuper! A już macie w domu czy dopiero przyjdzie? [emoji2]
Ale brzusio❤Pierwsza fura Lenki [emoji173]Zobacz załącznik 852793
Nooo brzusio rośnie nie wiem czemu tak i tak na zdjeciach wydaje mi się większy nooo to super, że wybraliście a jaki model? Mój mąż okazał się pomocny bo dużo wózków wyciagalam i jeździłam a jestem dość niska i mąż mówił ze wyglądam jak dziecko a ten podobał się najbardziej i dobrze mu sie jeździło po parkingu i zostałoAle brzusio❤
My tez juz wybralismy wozek, jak sie odrobimy z robota to pojedziemy go zamawiać i lozeczko nam.sprowadza zeby go obejrzeć bo w sklepie tylko.wozki maja a oferte maja bardzo.bogata
HahahaGabryś to złote dziecko jak mógł nie chciec pić wody