Właśnie mi przeszkadzają zwykłe spodnie ze względu na mój brzuch "delmateńczyka, czyli biały z ciemnymi siniakami" które sa efektem zastrzykow. przejrze HM a widzoalam tez na chyba bonprixe w miarę ładne i cenowo przystępne.Witamy!
Ja tez jakos tak zaczelam nosić ciazowe spodnie bo mnie uwierały zwykle. Kupiłam rozmiar większe i na końcówkę tez są ok. Kupowałam w HM [emoji6]
reklama
O 40 to ja sobie pomarzyć mogę teraz więc pewnie też jakieś 42 albo i większe zamówię z synem jak byłam w ciąży to teraz ważą tyle co zanim do porodu tylko że z nim co zjadłam to oddałamWitamy u nas. Ja też zamawiałam z hm. Tam dużo przecen i jakościowo też fajne. Przed ciążą nosiłam rozmiar 40. Spodnie kupiłam 44 i na początku rzeczywiście były trochę luźne a teraz to moje najwygodniejsze spodnie. Także polecam kupić o rozmiar albo dwa większe niż normalnie. Część bluzek kupiłam na allegro i te większe rozmiary też się znajdą, nówki, albo używane.
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dokładnie :-) teraz to już ja też rosne. No i corsz trudniej mi się wyspać :-( ale tak najbardziej to nie mogę się doczekać kiedy będę mogła tulic moje córcie :-)Mi też miło do mam z naturalnych począć raczej nie pasuje one nawet nie wiedzą co to heparyna [emoji14] az im chwilami zazdroszcze nieświadomości, ale nie udzielam się u nich, go nie jednego lekarza i nie jevma osobę z tamtad bym chętnie poduczyła a nikt nie lubi jak się go umoralnia [emoji14]
jak się czujesz ? Czytałam że dziewczynki pięknie rosną ??a Ty pewnie razem z nimi ??
hope322
@limoncia1 ja tez potwierdzam co mowi @walczaca o szczescie ja cala ciaze mam koszmary i sny bardzo realistyczneKochana w ciąży sny bywają okropne... bierz nospe i kladz się jeszcze,to zapewne nic złego!
hope322
Ja tez mam ta dr browns i az tak zle zyciem nie bylo pod warunkiem, ze masz specjalne sztoczeczki do mycia tych rurek Ja mialam je w zestawie.Ja mam te. Co do mycia jeszcze nie wiem.
hope322
Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porodja zaczynam, chodze sobie z balonikiem , prawdopodobnie jutro
jasani
Ja nie planuje takiej, uważam, że jest zbędna. Ale chyba @Ropuszka666 taka ma.Dziewczyny czy używacie/kupujecie do wózka poduszkę antywstrząsowa motylek?
To mój pierwszy nie udany był 3 maja punkcje pierwszego.A ja siedzę i rycze [emoji14] to chyba hormony... mówi się że faceci nie przeywaja tak jak my...? Siedzę z moim M na tarasie,pije on piwko ja sok i w pewnym.momencie przytula brzucho i mówi. Dzis moja równy rok od pierwszego transferu... rzeczywiście, sama zapomniałam. Równy rok temu byłam pewna że jestem już w ciąży... potem mega rozczarowanie. A dziś cud. Dwa serduszka biją pod moim [emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
hope322
Super, ze malutka zdrowa, gratulacje kochana Pochwal sie wozkiemMy juz po wizycie wszystko wyszło dobrze no i kupiliśmy wózek jednak jak o marzyłam kiedyś o anexie tak Mężowi teraz tez sie spodobal i zadowolony