Trzymam kciuki [emoji4]ja zaczynam, chodze sobie z balonikiem , prawdopodobnie jutro
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
No to kciuki i czekamy na info! Powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110]ja zaczynam, chodze sobie z balonikiem , prawdopodobnie jutro
Ewunka
Daje sie hmmmm roznie zależy od źródła informacji .... ja daje różnie... pierwsza wode dalam jak miala 3 miesiące bo wszyscy pisali ze dzieci nie lubia .... moja lubi Dzis ma prawie 5 miesiecy i nie daje jej co dzień daje czasem 30 ml .O haha ale mega róznica
A od kiedy daję się dzieciątkom wodę do picia przy upałach??
Załączniki
nieagatka
O haha ale mega róznica
U nas upaly zaczely sie jak miala troszke ponad 2 miesiace i wtedy zaczelam po torszku podawac.
ewelin86
O tym każdy mówi inaczej. U nas polecali do przepicia jak na samym mm dziecko jest. Ogólnie zaczęłam podawać przy rozrzeszaniu diety, ale wg nie chciał pić. Dopiero coś koło 7-8 mc zaczął pić wodę i to ok 50ml po posiłkuO haha ale mega róznica
walczaca o szczescie
Śliczna jest :-))Daje sie hmmmm roznie zależy od źródła informacji .... ja daje różnie... pierwsza wode dalam jak miala 3 miesiące bo wszyscy pisali ze dzieci nie lubia .... moja lubi Dzis ma prawie 5 miesiecy i nie daje jej co dzień daje czasem 30 ml . Zobacz załącznik 852726
walczaca o szczescie
O to dość późno. No nic mam nadzieję że lato na kp przeciagniemy i potem będę się martwić :-)O tym każdy mówi inaczej. U nas polecali do przepicia jak na samym mm dziecko jest. Ogólnie zaczęłam podawać przy rozrzeszaniu diety, ale wg nie chciał pić. Dopiero coś koło 7-8 mc zaczął pić wodę i to ok 50ml po posiłku
Ewunka
Śliczna jest :-))
Załączniki
Ewunka
Gabryś to złote dziecko jak mógł nie chciec pić wodyO tym każdy mówi inaczej. U nas polecali do przepicia jak na samym mm dziecko jest. Ogólnie zaczęłam podawać przy rozrzeszaniu diety, ale wg nie chciał pić. Dopiero coś koło 7-8 mc zaczął pić wodę i to ok 50ml po posiłku
reklama
M@gda
Moderatorka
O, uszy jej przeklulas. Ile miala?