reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jak brudziłam tak teraz plamie ciemna krwią:/ Cudzie trwaj z Nami całe życie.....leżę plackiem nospa i magnez w ruch

reklama
Nooo brzusio rośnie :laugh2: nie wiem czemu tak:laugh2: i tak na zdjeciach wydaje mi się większy :D nooo to super, że wybraliście a jaki model? Mój mąż okazał się pomocny bo dużo wózków wyciagalam i jeździłam a jestem dość niska i mąż mówił ze wyglądam jak dziecko:laugh2: a ten podobał się najbardziej i dobrze mu sie jeździło po parkingu i zostało :D
Espiro next avenue. Powiedzialam panu na czym mi zalezy i pokazal mi 3 modele w przedziale 2200-4500 ale ten zdecydowanie najlepiej sie prowadziko i powiedzial ze na nasze warunki bedzie najlepszy.ja sie na tym nie znam ale fakt prowadzil siezacząć super, bardzo urzekl mnie wyglad i ma super duza torbe na zakupy:)

Jak budziłam tak teraz plamie ciemna krwią:/ Cudzie trwaj z Nami całe życie.....
Kochana z tego co kojarze to chyba pisalas, ze masz krwiaka. To on sie pewnie oczyszcza. Ja tez tak mialam jak Ty. Najpierw plamienie, pojechalam na IP i lekarz znalazl malego krwiaczka, uprzedzil, ze moga byc jeszcze plamienia, bo bedzie sie oczyszczal. Nie zawsze sie sam wchlania. Ja jeszcze kilka dni plamilam i przestalo. Nie panikuj tylko lez ;) bedzie dobrze ✊

Kochana z tego co kojarze to chyba pisalas, ze masz krwiaka. To on sie pewnie oczyszcza. Ja tez tak mialam jak Ty. Najpierw plamienie, pojechalam na IP i lekarz znalazl malego krwiaczka, uprzedzil, ze moga byc jeszcze plamienia, bo bedzie sie oczyszczal. Nie zawsze sie sam wchlania. Ja jeszcze kilka dni plamilam i przestalo. Nie panikuj tylko lez ;) bedzie dobrze [emoji110]
Tylko że podbrzusze jak na @ boli:/

Właśnie mi przeszkadzają zwykłe spodnie ze względu na mój brzuch "delmateńczyka, czyli biały z ciemnymi siniakami":D które sa efektem zastrzykow. przejrze HM a widzoalam tez na chyba bonprixe w miarę ładne i cenowo przystępne.
Tylko na bonprix bym uwazala bo swego czasu kupowalysmy z kolezankami ciuchy i czasem rozmiart byly z kosmosu..zamowilysmy 2 koszule w tym samym rozmiarze tylji inne kolory to jedna byla ok a druga malutka

Zaczynamy 10:D a brzusio zaczyna być widoczny :) przestaje się mieścić w ubrania więc tak się zastanawiam nad kupnem ciazowych, tylko czy to nie za wczesnie?
Jabtez w okolicach 10tc zaczelam nosic spodnie ciazowe, bo inne cisnely a brzuszek szybko sie pokazal ;)

reklama
Tylko że podbrzusze jak na @ boli:/
To nic nie znaczy. Maluszek rosnie i wiezadla moga sie juz rozciagac. Wiele dziewczyn mialo takie bole i wszystko jest ok. Mi sie zaczely troszke pozniej ale trwaly do ok 18tc moze dluzej. Kazda ciaza jest inna i rozne sa objawy. Najgorszy ten pierwszy trymestr do przezycia, bo caly czas sie bedziesz stresowac czy wszystko jest ok z maluszkiem. Na poczatku 2.trymestru polecam Ci kupic detektor tetna, zebys co chwile na usg nie latala jak teraz na bete :p (zarcik taki ;)
Ktory masz juz tc?

Do góry