reklama
hope322
Fanka BB :)
Tez wlasnie widzialam u @Ropuszka666 i sie zastanawialam czy sie sprawdza i czy jest zalecana dla maluszka.Ja nie planuje takiej, uważam, że jest zbędna. Ale chyba @Ropuszka666 taka ma.
misis188
Espiro next avenue. Powiedzialam panu na czym mi zalezy i pokazal mi 3 modele w przedziale 2200-4500 ale ten zdecydowanie najlepiej sie prowadziko i powiedzial ze na nasze warunki bedzie najlepszy.ja sie na tym nie znam ale fakt prowadzil siezacząć super, bardzo urzekl mnie wyglad i ma super duza torbe na zakupyNooo brzusio rośnie nie wiem czemu tak i tak na zdjeciach wydaje mi się większy nooo to super, że wybraliście a jaki model? Mój mąż okazał się pomocny bo dużo wózków wyciagalam i jeździłam a jestem dość niska i mąż mówił ze wyglądam jak dziecko a ten podobał się najbardziej i dobrze mu sie jeździło po parkingu i zostało
Ja kupiłam z polecenia koleżanki ponoć przydatny gadżet.Uzekla mnie też kura do karmienia świetna miałam okazje karmic jej corcie i bylo bardzo wygodnie.Dziewczyny czy używacie/kupujecie do wózka poduszkę antywstrząsowa motylek?
hope322
Kochana z tego co kojarze to chyba pisalas, ze masz krwiaka. To on sie pewnie oczyszcza. Ja tez tak mialam jak Ty. Najpierw plamienie, pojechalam na IP i lekarz znalazl malego krwiaczka, uprzedzil, ze moga byc jeszcze plamienia, bo bedzie sie oczyszczal. Nie zawsze sie sam wchlania. Ja jeszcze kilka dni plamilam i przestalo. Nie panikuj tylko lez bedzie dobrzeJak budziłam tak teraz plamie ciemna krwią:/ Cudzie trwaj z Nami całe życie.....
Tylko że podbrzusze jak na @ boli:/Kochana z tego co kojarze to chyba pisalas, ze masz krwiaka. To on sie pewnie oczyszcza. Ja tez tak mialam jak Ty. Najpierw plamienie, pojechalam na IP i lekarz znalazl malego krwiaczka, uprzedzil, ze moga byc jeszcze plamienia, bo bedzie sie oczyszczal. Nie zawsze sie sam wchlania. Ja jeszcze kilka dni plamilam i przestalo. Nie panikuj tylko lez bedzie dobrze [emoji110]
hope322
:*Witam Was wszystkie część z Was znam a Wy mnie... mój naturalny cud tuż przed kolejną stymulacja dużo bardziej pasuje do Was niż do "poczęć łóżkowych" wiec jesli pozwolicie to zostanę z Wami??
misis188
Tylko na bonprix bym uwazala bo swego czasu kupowalysmy z kolezankami ciuchy i czasem rozmiart byly z kosmosu..zamowilysmy 2 koszule w tym samym rozmiarze tylji inne kolory to jedna byla ok a druga malutkaWłaśnie mi przeszkadzają zwykłe spodnie ze względu na mój brzuch "delmateńczyka, czyli biały z ciemnymi siniakami" które sa efektem zastrzykow. przejrze HM a widzoalam tez na chyba bonprixe w miarę ładne i cenowo przystępne.
hope322
Jabtez w okolicach 10tc zaczelam nosic spodnie ciazowe, bo inne cisnely a brzuszek szybko sie pokazalZaczynamy 10 a brzusio zaczyna być widoczny przestaje się mieścić w ubrania więc tak się zastanawiam nad kupnem ciazowych, tylko czy to nie za wczesnie?
reklama
hope322
To nic nie znaczy. Maluszek rosnie i wiezadla moga sie juz rozciagac. Wiele dziewczyn mialo takie bole i wszystko jest ok. Mi sie zaczely troszke pozniej ale trwaly do ok 18tc moze dluzej. Kazda ciaza jest inna i rozne sa objawy. Najgorszy ten pierwszy trymestr do przezycia, bo caly czas sie bedziesz stresowac czy wszystko jest ok z maluszkiem. Na poczatku 2.trymestru polecam Ci kupic detektor tetna, zebys co chwile na usg nie latala jak teraz na bete (zarcik takiTylko że podbrzusze jak na @ boli:/
Ktory masz juz tc?