reklama
hope322
Fanka BB :)
GratulacjeCudzie trwaj z nami całe życie niecały centymetr szczęścia....Zobacz załącznik 847582
hope322
Ladne Tez sie skusze cos zamowic Juz mam w koszyku jeden komplecik, opaski i czapeczki moze do porodu przyjda heheDzisiaj przyszły z Wish-a
Zobacz załącznik 847617
A ja dzisiaj bylam w szpitalu na ktg. Wczoraj prawie nie czulam ruchow Malej, w nocy tez i zadzwonilam do poloznej, od razu umowila skan kontrolny i ktg. Wszystko z Sara dobrze Przekrecila sie przodem do kregoslupa i dlatego slabiej odczuwalam ruchy Troche schizuje ale lepiej wszstko skontrolowac W szpitalu powiedzieli, ze moge przyjezdzac jak tylko bede sie niepokoic, az sie zdziwilam
jasani
U mnie też za każdym razem mówią, że jak będzie mnie coś niepokoić to mam dzwonić. Te dzieci nas wykończą zanim jeszcze pojawią się na świecie Zawsze lepiej wszystko sprawdzić. A Sara obróciła się już główką w dół?Ladne Tez sie skusze cos zamowic Juz mam w koszyku jeden komplecik, opaski i czapeczki moze do porodu przyjda hehe
A ja dzisiaj bylam w szpitalu na ktg. Wczoraj prawie nie czulam ruchow Malej, w nocy tez i zadzwonilam do poloznej, od razu umowila skan kontrolny i ktg. Wszystko z Sara dobrze Przekrecila sie przodem do kregoslupa i dlatego slabiej odczuwalam ruchy Troche schizuje ale lepiej wszstko skontrolowac W szpitalu powiedzieli, ze moge przyjezdzac jak tylko bede sie niepokoic, az sie zdziwilam
walczaca o szczescie
Ale piękne :-) też chcę takie :-)Dzisiaj przyszły z Wish-a
Zobacz załącznik 847617
Ja mam Link do: Bebilon HA 1 proexpert MLEKO POCZĄTKOWE HIPOALERGICZNE, OD URODZENIA, 400G tym w szpitalu go karmili i karmie dodatkowo jeszcze modyfikowanym bo mojego mam za mało żeby mu wystarczyłoDziewczyny a w jakie mleko w proszku sie zaopatrzyć? Chce mieć jedno opakowanie w razie w .
Powodzonka Vitrolive Moja szczesliwa klinikaCudzie trwaj z nami całe życie niecały centymetr szczęścia....Zobacz załącznik 847582
Ooo a Kto prowadził, robił transfer?Powodzonka Vitrolive Moja szczesliwa klinika
dr.Budzińska u ciebie widzę że Sienkiewicz chyba USG robił ? Transfer dr.Głąbowski i pobranie też on. U mnie udane za pierwszym razem nasz synek ma już miesiacOoo a Kto prowadził, robił transfer?
reklama
Prowadzący dr Glabowski, punkcja dr Budzinska,1 crio Budzyńska też i cb a drugi crio dr Brelikdr.Budzińska u ciebie widzę że Sienkiewicz chyba USG robił ? Transfer dr.Głąbowski i pobranie też on. U mnie udane za pierwszym razem nasz synek ma już miesiac