reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale śliczne :)
A od kiedy tak w ogóle się dzieciom buty zakłada? Może głupie pytanie, ale nigdy z dziećmi nie miałam do czynienia, a tak na chłopski rozum to póki nie chodzi, to po co mu buty?:p
To są takie butki niechodki. Czyli dopóki jeszcze nie chodzą to takie się zakłada. Czasami w takich bucikach jest po prostu cieplej niż w samej sparpetce.

To są takie butki niechodki. Czyli dopóki jeszcze nie chodzą to takie się zakłada. Czasami w takich bucikach jest po prostu cieplej niż w samej sparpetce.

Achaaaa...:D
A od którego miesiąca się je zakłada? Bo takiej świeżynce to chyba jeszcze nie? I czy rozmiary bucików odpowiadają jakoś rozmiarowi ubranek?

@Pixie_Dixie jak samopoczucie? Ja wczoraj w końcu odetchnęłam, a dziś już prawie nie ma śladu po katarze:)
Byłam u dr rodzinnej na konsultacji. Kropelki avamys powiedziała że jak najbardziej można nawet 2xdziennie, natomiast tbl amertil dopiero od 3 trymestru. Na drugi przepisała mi flonidan. Oczywiście w razie potrzeby:)

reklama
Bedziesz dziecko emolientowac w szpitalu? Wątpię ;)

Sama na pewno go tam nie bedziesz myc. A do dupki krem trzeba miec. Ja mam bephanten baby sensituve czy jakos tak.
Znajoma mi mówiła żeby brać, więc już nie wiem [emoji12] To co radzisz zabrać dla dziecka z artykułów kosmetycznych i higienicznych? Bephanten, pampersy, chusteczki do pupy? Coś jezcze? Octenisept brać?

Do góry