reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam pytanie do dziewczyn, ktore robily zakupy na Wish czy innych chinskich stronach. Jak wypadaja te ciuszki jakosciowo? Mozecie wrzucic fotki? Wyskoczyla mi reklama w proponowanych na fb i na zdjeciach te ubranka wygladaja pieknie, kusi mnie cos kupic :p
Ja kupiłam kilka i bawełna jest mieciutka i gruba. Nie wiem jeszcze jak po praniu będzie wyglądać. Zamawiałam zawsze najmniejszy rozmiar i wg ich rozmiarówki to wychodziło 70-80.

reklama
Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
U mnie mama z teściową zaszalały i kupiły już te większe rozmiary bo stwierdziły, że tych małych mamy pewnie sporo. Ale wczoraj przy segregowaniu okazało się, ze nie mam ich wcale tak wiele.

Ahhh jeszcze rozmiary .
Lidl ma wielkie 56 Marcelina jeszcze wejdzie pepko ma małe bo chodzi już w 74 .I jeszcze wszystko zależy jak materiał reaguje na suszenie w suszarce bo ja czasem miewam wątpliwości czy to ona już urosła czy to się skurczyło......
No dokładnie... Mam np. spodenki na chyba 68, które wyglądają na 56 :p Narazie poukładalam ubranka rozmiarami wg metek, ale po porodzie trzeba będzie wszystko zweryfikować w praktyce :p

Dziewczyny po cc - powiedzcie proszę jak to było z kangurowaniem i dostawianiem Maleństwa do piersi? Te 6h po znieczuleniu zewnątrzoponowym, jak musialyscie leżeć plackiem to Maluszek był zabrany, czy leżeli na Was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko zależy gdzie rodzisz . Każdy szpital inaczej . U nas nie było kangurowania robią to tylko u wcześniaków . Co do przystawiania to wszystko zależy od waszego stanu jeśli wszystko będzie ok to przystawia ci dziecko na bank jak tylko Cie ogarną a wiem se są takie miejsca gdzie przystawiaja już nawet na stole operacyjnym jak Cie tam ogarniają .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry