ludek
Fanka BB :)
Na początek tyle przyszykowalam [emoji6]Super :-)) pokaż jaką masz pościel
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na początek tyle przyszykowalam [emoji6]Super :-)) pokaż jaką masz pościel
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Misis, ja i moja rodzina w promocji nie może oprzeć się pokusie i bierzemy większe też bo jak będziemy kupować później promocji może już nie być [emoji12]Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
Piękny pokoik, wózek i w ogóle [emoji7] [emoji106]Fura naszej Malutkiej już złożona i przetestowana we wszystkich konfiguracjach [emoji12] [emoji7] A ścianę upiększylismy girlanda [emoji12]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak na nasze możliwości lokalowe wyszło całkiem dobrze Mamy bardzo małe mieszkanko.Piękny pokoik, wózek i w ogóle [emoji7] [emoji106]
Sliczne wszystko!Fura naszej Malutkiej już złożona i przetestowana we wszystkich konfiguracjach [emoji12] [emoji7] A ścianę upiększylismy girlanda [emoji12]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nasza ksiezniczka juz jest z nami[emoji7]
Po 3 dniach skurczy zrobili cc bo problem z pulsem byl. Nie moge uwierzyc w nasz maly wielki cud[emoji7] jestesmy zakochani po uszy
Dziewczyny po cc - powiedzcie proszę jak to było z kangurowaniem i dostawianiem Maleństwa do piersi? Te 6h po znieczuleniu zewnątrzoponowym, jak musialyscie leżeć plackiem to Maluszek był zabrany, czy leżeli na Was?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam identyczneA łóżeczko już czeka na małego lokatora [emoji7] Zostało tylko go pościelić [emoji4]
I bardzo mądrzeMisis, ja i moja rodzina w promocji nie może oprzeć się pokusie i bierzemy większe też bo jak będziemy kupować później promocji może już nie być [emoji12]