misis188
Fanka BB :)
Kochana jak sie czujesz po cesarce? Pochwal sie ciociom malenstwem❤❤❤Bobisia z ktorej strony drukowalas obrazki? Bo te same ostatnio ogladalam[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jak sie czujesz po cesarce? Pochwal sie ciociom malenstwem❤❤❤Bobisia z ktorej strony drukowalas obrazki? Bo te same ostatnio ogladalam[emoji6]
No ślicznie :-)Na początek tyle przyszykowalam [emoji6]
Link do: Obrazki do pokoju dziecięcego - SmallDesign.plBobisia z ktorej strony drukowalas obrazki? Bo te same ostatnio ogladalam[emoji6]
Mimo że gdzieś ukryłaś fotki to wszystko wygląda pięknie :-)Fura naszej Malutkiej już złożona i przetestowana we wszystkich konfiguracjach [emoji12] [emoji7] A ścianę upiększylismy girlanda [emoji12]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
No już skasowałamMimo że gdzieś ukryłaś fotki to wszystko wygląda pięknie :-)
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz. Ja kupilam ramki w ikea i znalazlam.obrazki na pinterescie
Też kupiłam ramki w Ikea.O widzisz. Ja kupilam ramki w ikea i znalazlam.obrazki na pinterescie
No to w ogóle. Wymarzony pokoik [emoji4] 5+Jak na nasze możliwości lokalowe wyszło całkiem dobrze [emoji14] Mamy bardzo małe mieszkanko.
[emoji322] [emoji4]Mam identyczne