reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja miałam w 20+0. Jak Cię to uspokoi to lepiej przepisz się :sorry2:
Nie tyle co się jakoś stresuje, mój gin powiedział że w tym terminie też może być, ale gdzieś wyczytałam, że lepiej jak jest zrobione po 20 tyg. I tak sobie myślę teraz [emoji6]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Taka wstydliwa jak moja bo zawsze rączki przy buzi trzymała na USG [emoji4] [emoji6] Już duża jest twoja dziewczynka i spotkanie coraz bliżej[emoji7]
No właśnie już takie sa te dziewuszki, najpierw nie chą pokazać co maja między nóżkami a potem takie psikusy :) Ja to jeszcze trochę, za to Ty już kilka dni i Alinka będzie po drugiej stronie brzucha :)

Dziewczyny czy któraś z Was ma jakiś pomysł na kołyskę do salonu? Zrezygnowałam z chicco next2me. I powiem szczerze, ze rozglądam się za czymś innym, ale albo mi się nie podoba albo koszt takiej kołyski jest kosmiczny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam kolyske z millymally pl

reklama
I już po wizycie. Zdjęć nie mam bo podglądaliśmy dosłownie chwilkę, szukaliśmy wyrostków lub rozcięć ale złączyło nogi razem i pan doktor stwierdził, że na 60% chłopak ale to po cieniach jajeczek, prorokować nie chce. Maluszek zdrowy, ładnie rośnie i ma 8cmm [emoji4] 20 kwietnia mam połówkowe więc już będę wiedziała na 100% [emoji6]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najwazniejsze, ze zdrowo rosnie :) Juz niedlugo sie dowiesz i bedziesz szalec z zakupami ;)

Do góry