reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

I już po wizycie. Zdjęć nie mam bo podglądaliśmy dosłownie chwilkę, szukaliśmy wyrostków lub rozcięć ale złączyło nogi razem i pan doktor stwierdził, że na 60% chłopak ale to po cieniach jajeczek, prorokować nie chce. Maluszek zdrowy, ładnie rośnie i ma 8cmm [emoji4] 20 kwietnia mam połówkowe więc już będę wiedziała na 100% [emoji6]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystko jest w najlepszym przypadku. A po połówkowym akurat weźmiesz się porządnie za wyprawkę [emoji4]

reklama
Jakie?? A jeszcze teraz w H&Mie jest na ciuszki dzieciece promocja 20% przy zakupie za min 100 zl a oni podobno tez maja dobre gatunkowo. Po swietach musze tam zajechac. Promocja jest tylko w sklepach stacjonarnych tylko sobie zobacz czy nie trzeba byc klubowiczem, jak tak to sie zarejestruj a ciuszki z tej.mojej strony sa na prawde rewelka. Zapisalam sie do tego newslettera i tez dostałam bodajze 5% rabatu. No to teraz dawaj jakie łóżeczko bedziesz kupowac bo tez die rozglądam
Link do: Łóżeczko/tapczanik MASZA z szufladą + kolory

Ja sobie takie upatrzyłem w tym szarym kolorze bo mamy łóżko w sypialni w takim samym kolorze to będzie nam pasować [emoji6] a jest idealne i dla chłopca i dla dziewczynki [emoji4] dokupie materacyk bo w zestawach ciężko dostać lateksowy a jak jest to wychodzi drożej jakbym kupiła sama.

U nas wszystko ok. Malutka waży 1500 g, przepływy ok, szyjka zamknięta. Ułożyła się główką w dół i dlatego od jakiegoś czasu czuję kopniaki w żebra. Zdjęcia 3D mam, ale taka ta moja córcia wstydliwa, że cały czas buźkę zasłaniała rączką i mało co widać.
Zobacz załącznik 843897
Mała wstydzioszka [emoji4]

Umówiłam się na połówkowe na 20.04 i to będzie 19+3 i tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie...czy może przełożyć wizytę na 24 i to będzie dokładnie 20+0? Jak myślicie?

Zakupy i tak chciałam dopiero po połówkowym zaczac a z kolorów nie jestem za tym by jakoś dzielić kolory na chłopców czy dziewczynki. Ja to bardziej w naturalne kolory idę, bez, szary, biel [emoji6]

Ja też tak chciałam na początku robić, ale miałam problem nawet z takimi ubrankami. Jak były już takie kolory to zazwyczaj z jakimiś rysunkami typowo pod dziewczynki albo pod chłopców. Też musiałam czekać na połówkowe.

Umówiłam się na połówkowe na 20.04 i to będzie 19+3 i tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie...czy może przełożyć wizytę na 24 i to będzie dokładnie 20+0? Jak myślicie?

Ja miałam w 20+0. Jak Cię to uspokoi to lepiej przepisz się :sorry2:

reklama
Do góry