reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki za kciuki [emoji6] wizyta na 14 więc siedzę teraz i myślę co zjeść przed [emoji16] jadę dzisiaj sama niestety bo mój M w pracy i nie ma się z kim zamienić a chciałabym poznać dzisiaj co tam się wykluwa we mnie [emoji6] myślicie, że gin nie będzie robił problemów, żeby powiedzieć tylko mi? Chciałabym pojechać do M po wizycie i osobiście mu ta wiadomość przekazać [emoji4] jak zwykle przed wizytą lekki nerw jest. Odezwę się po

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodzę sama do gina i bez problemu przekazuje mi wszystkie informacje. Cudownych widoków! [emoji7]

reklama
U nas wszystko ok. Malutka waży 1500 g, przepływy ok, szyjka zamknięta. Ułożyła się główką w dół i dlatego od jakiegoś czasu czuję kopniaki w żebra. Zdjęcia 3D mam, ale taka ta moja córcia wstydliwa, że cały czas buźkę zasłaniała rączką i mało co widać.
Zobacz załącznik 843897
Śliczna Kruszynka [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

I już po wizycie. Zdjęć nie mam bo podglądaliśmy dosłownie chwilkę, szukaliśmy wyrostków lub rozcięć ale złączyło nogi razem i pan doktor stwierdził, że na 60% chłopak ale to po cieniach jajeczek, prorokować nie chce. Maluszek zdrowy, ładnie rośnie i ma 8cmm [emoji4] 20 kwietnia mam połówkowe więc już będę wiedziała na 100% [emoji6]

No to jeszcze chwilke poczekasz z szałem zakupowym. Najważniejsze że maluch zdrowo rośnie!;-)

No to jeszcze chwilke poczekasz z szałem zakupowym. Najważniejsze że maluch zdrowo rośnie!;-)

Zakupy i tak chciałam dopiero po połówkowym zaczac a z kolorów nie jestem za tym by jakoś dzielić kolory na chłopców czy dziewczynki. Ja to bardziej w naturalne kolory idę, bez, szary, biel [emoji6]

Zakupy i tak chciałam dopiero po połówkowym zaczac a z kolorów nie jestem za tym by jakoś dzielić kolory na chłopców czy dziewczynki. Ja to bardziej w naturalne kolory idę, bez, szary, biel [emoji6]
To bedzie chopak:) kochana luknij sobie na strone malani.pl jakie mają swietne ciuszki. Ja teraz jyz mam porownanie z 3 innymi sklepami i na prawde warte sa tej ceny i wlasnie w tych kolorach:)

Dziewczyny czy któraś z Was ma jakiś pomysł na kołyskę do salonu? Zrezygnowałam z chicco next2me. I powiem szczerze, ze rozglądam się za czymś innym, ale albo mi się nie podoba albo koszt takiej kołyski jest kosmiczny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki właśnie patrzyłam, bo sobie przypomniałam jak ostatnio robiłaś tam zakupy i te piękne ciuszki właśnie w moich kolorach kupiłaś [emoji6] mam już kilka rzeczy na oku ale to muszę najpierw z M przedyskutować. Na pewno dzisiaj albo jutro będę zamawiać łóżeczko [emoji4]

Dzięki właśnie patrzyłam, bo sobie przypomniałam jak ostatnio robiłaś tam zakupy i te piękne ciuszki właśnie w moich kolorach kupiłaś [emoji6] mam już kilka rzeczy na oku ale to muszę najpierw z M przedyskutować. Na pewno dzisiaj albo jutro będę zamawiać łóżeczko [emoji4]

Jakie?? A jeszcze teraz w H&Mie jest na ciuszki dzieciece promocja 20% przy zakupie za min 100 zl a oni podobno tez maja dobre gatunkowo. Po swietach musze tam zajechac. Promocja jest tylko w sklepach stacjonarnych tylko sobie zobacz czy nie trzeba byc klubowiczem, jak tak to sie zarejestruj a ciuszki z tej.mojej strony sa na prawde rewelka. Zapisalam sie do tego newslettera i tez dostałam bodajze 5% rabatu. No to teraz dawaj jakie łóżeczko bedziesz kupowac bo tez die rozglądam

U nas wszystko ok. Malutka waży 1500 g, przepływy ok, szyjka zamknięta. Ułożyła się główką w dół i dlatego od jakiegoś czasu czuję kopniaki w żebra. Zdjęcia 3D mam, ale taka ta moja córcia wstydliwa, że cały czas buźkę zasłaniała rączką i mało co widać.
Zobacz załącznik 843897

O waaaa jakie piękna waga!!! Ja to miałam nadzieje na 1400 ale jak Ty juz 1500 to co to bedzie u nas [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobacz załącznik 843897
Taka wstydliwa jak moja bo zawsze rączki przy buzi trzymała na USG [emoji4] [emoji6] Już duża jest twoja dziewczynka i spotkanie coraz bliżej[emoji7]

Do góry