reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przepiękne, takie Tup Tup Tup Tup:szok: i spokój.
Dorex ty masz siłe jeszcze na kompie siedzieć;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczeta wreszcie po wizycie, wszystko ok, szyjka ok, cytologia zrobiona, luteiny nie mam brac jedynie doraznie nispe. Malego widzialam, jedynie z profilu, wszystkie pomiary za 2 tyg na polowkowym :-) razem z filmem 4D :-)
Sony gratuluje kopniaczkow :tak: dla mnie to najpiekniejsze odczucie w zyciu jakiego doznalam co wieczor uwielbiam jak maly dokazuje, zreszta rano i w dzien tez, bezcenne!!! poprawia mi to humor w kazdej sytuacji..
jutro napisze bo padam..
aaaa.. i kupilam malemu spiochy z misiem Maxem !:-D:-D

Aduś cudne wiadomości, teraz czekamy 2 tyg aby zobaczyć jaki Maxiu już duży jest :-)

Sony super uczucie prawda :-) teraz już będziesz coraz częściej czuła swojego synka:tak:

Aduś gratuluję udanej wizyty...:-D

Sony a no nie śpię, cierpię na chroniczną bezsenność... w ciągu doby przesypiam max 4 bez względu na to o której się położę nie licząc już spacerków do wc:baffled:
a poza tym to ja poród wyczarowuje... tylko coś moja moc nie działa:-);-)

Aduś :-) i ja gratuluje udanej wizyty :-)

SonySony :-) ja również poznałam to uczucie, choć dały mi poznać również od tej bolesnej strony, no ale ;-) pobolało i przestało, a my mamy co wspominać, mąż co chwila się smiał,że mnie do Witramowa powiezie :-D a te łagodne kopniaczki to normalnie uśmiech na twarzy powodują nawet przes sen :-) Sony jak super,że twój mąż potrafi ładnie się zachować - także jest ogromna szansa,że się zmieni czego bardzo Ci życzę :-)

Dorex :-) ależ ten czas leci - już niedługo przytulisz córeńkę :-)

miłego dnia Kochane!

Czesc Dzeiwczyny,

Adus, gratuluje udanej wizyty i ciesze sie,ze maly ma sie dobrze :-)

Dorex, jak sie masz???? Jak tam Twoje nocne wywolywanie porodu??? ;-)

MILEGO DNIA KOBITKI!!!!

ja to już zaczynam się z tego śmiać, im bardziej wywołuje tym lepiej się czuję i mniej objawów:-D
mąż obstawia następny termin na piątek wieczór a ja na poniedziałek ( w weekend nie rodzę tylko się relaksuje:-D) zobaczymy kto będzie miał rację;-)
a Wy jak obstawiacie??? może jakiś mały zakładzik???;-)

Sony - super że Maluszka już czujesz :))))) Prawda że cudowne uczucie???? Marcysiowa - co tam u Ciebie????? Dorex - jak ty się masz?

dorex - trzymasz nas w napięciu... Tak od razu nie skreślaj weekendu - bo wiesz jak jest ;-) Akcja może się rozegrać z najmniej oczekiwanym (o ile o porodzie można tak powiedzieć) momencie.

Aduś - gratuluję wizyty! Super, że możemy czytać same pozytywne wiadomości ostatnio.

Miłego dnia!

reklama
Oskaa...u nas wlasnie jest tak, ze oddzielnie płacimy za komórki, oddzielnie płacimy za zarodki... dlatego komorek nie ma sensu przedluzac, skoro mamy jeszcze 11 zarodkow. no ale i tak szkoda:-( no ale z czegos musimy zrezygnować, skoro chcemy jeszcze ta krew pepowinowa mieć...trudne decyzje...

Sony...super!!! już czujesz kopniaki! ja pamiętam, ze tez mniej więcej w tym tc poczułam taki konkret kop...uwierz, ze teraz będzie już tylko "lepiej";-):-)

Adus
...wizyta udana!:-) abys rozpoczela dobra passe na wizytach, bo ja dziś...nawet jak o tym mysle, to mi się rece trzesa...:baffled:

Do góry