reklama
Ja w związku z ogólnie panującą paniką związaną z moimi bliźniaczkami zamierzam o porodzie powiedzieć jak już będzie po. Moja mama gdyby wiedziała wcześniej to by pod salą siedziała. A ja i tak mam już dość nerwów więc chcę spokojnie z mężem to przeżyć. Pomaga mi to, że wcześniej idę do szpitala. Przynajmniej nie będę musiała nic ściemniać gdzie jestem.
... chciałam się pochwalić, że wczoraj miałam rano śniadanko i gary przez chłopka umyte[/QUOTE
Sony ,az dwa razy sprawdzilam ,czy to post od naszej Sony ;-) Niesamowite, jednak mezulek potrafi.Pewnie,ze potrafi, wystraczy chciec. Ladnie CIe zaskoczyl :-) Wierze,ze to poczatek milych niespodzianek
Misia1974
Fanka BB :)
Gratuluje udanych wizyt!!!
Miliaa - ja miałam u siebie w domu panią z PBKM. Nie wiem, czy jakiejś promocji teraz nie mają.
Sony - wow!!!
Trzcinko - ja zamierzam od połowy czerwca skakać i biegać, żeby nieco wcześniej urodzić, bo u mnie też nie wiadomo od czego nie mogliśmy naturalnie.
Miliaa - ja miałam u siebie w domu panią z PBKM. Nie wiem, czy jakiejś promocji teraz nie mają.
Sony - wow!!!
Trzcinko - ja zamierzam od połowy czerwca skakać i biegać, żeby nieco wcześniej urodzić, bo u mnie też nie wiadomo od czego nie mogliśmy naturalnie.
Misia...a taka pani to tak przyjezdza do domow? można ja zamowic? no bo ja nie bardzo mam możliwość pojechania gdzies i dowiedzenia się wszystkiego.
to jeszcze raz, płacisz 600zl za ta paczuszke, i 1900zl za przechowanie na 5 lat? czy jeszcze cos dopłacasz?
to jeszcze raz, płacisz 600zl za ta paczuszke, i 1900zl za przechowanie na 5 lat? czy jeszcze cos dopłacasz?
reklama