reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

wam napiszę od razu ( bo do szpitala mam 23 km ) a reszcie jak już urodzę bo w rodzinie taka panika że chyba by mi non stop na porodówkę wydzwaniali:szok: a takiego stresa to mi nie trzeba;-)

reklama
Ja w związku z ogólnie panującą paniką związaną z moimi bliźniaczkami zamierzam o porodzie powiedzieć jak już będzie po. Moja mama gdyby wiedziała wcześniej to by pod salą siedziała. A ja i tak mam już dość nerwów więc chcę spokojnie z mężem to przeżyć. Pomaga mi to, że wcześniej idę do szpitala. Przynajmniej nie będę musiała nic ściemniać gdzie jestem.

... chciałam się pochwalić, że wczoraj miałam rano śniadanko i gary przez chłopka umyte:tak:[/QUOTE

Sony ,az dwa razy sprawdzilam ,czy to post od naszej Sony ;-) Niesamowite, jednak mezulek potrafi.Pewnie,ze potrafi, wystraczy chciec. Ladnie CIe zaskoczyl :-) Wierze,ze to poczatek milych niespodzianek :tak:

Gratuluje udanych wizyt!!!
Miliaa - ja miałam u siebie w domu panią z PBKM. Nie wiem, czy jakiejś promocji teraz nie mają.
Sony - wow!!!
Trzcinko - ja zamierzam od połowy czerwca skakać i biegać, żeby nieco wcześniej urodzić, bo u mnie też nie wiadomo od czego nie mogliśmy naturalnie.

Misia...a taka pani to tak przyjezdza do domow? można ja zamowic? no bo ja nie bardzo mam możliwość pojechania gdzies i dowiedzenia się wszystkiego.
to jeszcze raz, płacisz 600zl za ta paczuszke, i 1900zl za przechowanie na 5 lat? czy jeszcze cos dopłacasz?

No jeszcze coś za to pobranie - ale już nie pamiętam. Nie wiem, gdzie mam teraz tę umowę... Ktoś mi ułożył.
Przedstawiciela możesz amówić dzwoniąc na ich infolinię. Nam bardzo to pomogło, bo nie rozumiałam tych ich opcji.

Misia...dzięki wielkie za info, ja teraz dzwoniłam do novum...i tak jedziemy tam jutro , żeby zniszczyć komórki, wiec pojdziemy do nich i wszystko nam wyjasnia... :tak:

milia ja też mam o czym myśleć - 4 komórki i 4 mrozaczki. U mnie w Invi z tego co zrozumiałam to płaci się raz na rok za wszystko. Jeszcze nie myślałam co zrobimy i kiedy.

Sony życzę takich niespodzianek miłych więcej :-):tak:

Dziś poczułam już kopniaczki:szok: nawet po ręką były wyczuwalne. Popłakałam się. Co to za wspaniałe uczucie i faktycznie już się nie da pomylić tego. :-)

reklama
Sony cudowne to prawda?? gratuluję:-D
ja już jestem na etapie wiercenia się i przeciągania na kopniaczki już za mało miejsca.... ehhh będzie mi tego brakować:tak:

Do góry