reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

pobiegałam po schodach, byłam na spacerku no i wieczorną pracę domową odrobię;-) i zobaczymy w końcu jutro 17 maj imieniny Alicji, fajnie by było gdyby moja córa w swoje imieniny się urodziła:-D
na razie objawów brak:confused:

reklama
dorex podobno przytulanki pomagaja we wczesniejszym porodzie :tak::-D

millia jak tam twoja wizyta? czekam na wiesci

dziewczyny czy mialyscie nagranie 4D na polowkowym? jesli tak to czy dobrze bylo widac buzke dzieciaczka? juz nie moge sie doczekac :-) jeszcze 13 dni!

dorex...obstawiam sobote!:-D
Adus..ja miałam plytke z usg 4d polowkowego...cudowna jest i mogę ja odtwarzac non stop...maly ssal kciuka, kopal nogami i machal rekami...wszystko pięknie widać...polecam taka pamiatke!:-):tak:

ja już po wizycie...jest dobrze! lozysko podciagnelo się do góry, nie jest już przodujące ale nisko schodzące, no i możliwe ze będzie się podnosić nadal do góry! szyjka dluga 4cm i zamknieta, trzyma pięknie! no i najważniejsze Marcel to już byk, ma około 26-30cm i wazy 850gram:szok: dr smial się, ze ma spory zoladek, wiec pewnie pasibrzuszek będzie...:-D w zaleceniach nadal mam uwazac na siebie, dużo odpoczywac, ale mogę wyjść na krotki spacer:tak:

millia wow!!! rewelacyjne wiesci! super ze lozysko juz nie przoduje:-) a twoj maly to naprawde kawal chlopaka :tak:

ja tez nagrywam plytke i juz nie moge sie doczekac!!!

zalaz lecę pod prysznic ale na koniec jeszcze obstawianko:-D
17 maj - mąż, trzcinka
18 maj - miliaa
19 maj - gotadora
20 maj - ja
26 maj - Misia

jeszcze dziś troszkę "popracuję" żeby nie zawieźć męża i trzcinki
:-D

miliaa gratuluję udanej wizyty, twój maluszek już spory no i na spacerek można
:-)

Ostatnia edycja:
Sony, moja szyjka jeszcze miesiąc temu miała 2,88-3cm martwilam się jak głupia tym, że zaraz zacznę rodzic :) ale dr powiedzial,ze dzieki odpoczynkowi ona się wydłużyła... Szyjka działa jak sprężynka... Wiec im wiecej teraz będziesz leżała i odpoczywała spokojnie tym wieksza szansa,ze szyja się wydłuży :D ja to nie moglam uwierzyć :)

reklama
Do góry