trzcinka79
Fanka BB :)
Dorex- trzymam kciuki, zeby malutka juz szybko pojawila sie na swiecie. Moze brak objawow o niczym nie swiadczy i porod szybko sie rozkreci z zaskoczenia.
Aisha - nie mialam okazji jeszcze pogratulowac, Malutka przesliczna.Zycze aby zdrowo rosla i malo plakala Rodzicom po nocach. I zazdroszcze 4 h porodu, oby kazda mila taka szczescie.
Dziewczyny gratuluje wszyskim udanych wizyt!
Misia- moze jeszcze Cie wyprzedze na liscie porodowej
. Za 4 tygodnie mam usg i wtedy mam decydowac czy chce aby wywolywali porod wczesniej. Takie procedury tutaj. Jako, ze nie znaja przyczyny czemu nie moglam zajsc w ciaze to chcca sie zabezpieczyc i okolo 38 tygodnia zaczac wywolac porod.Beda o tym ze mna rozmawiac w 36 tygodniu, wiec na razie decyzja odroczona.Nie za bardzo mnie to cieszy, jako ze taki porod moze byc dluzszy i bardziej bolesny i jak lekarz mowil czesto konczy sie kleszczowym lub cesarka. Z drugiej strony nastraszyli, ze czekajac narazam bardziej dziecko. A gdyby cos sie Malutkiej stalo, to bym sobie nigdy nie wybaczyla, wiec pewnie sie zdecyduje.
Milego dnia dziewczyny i wyslijscie tu troche slonca bo tutaj pada i zimno non -stop.
Aisha - nie mialam okazji jeszcze pogratulowac, Malutka przesliczna.Zycze aby zdrowo rosla i malo plakala Rodzicom po nocach. I zazdroszcze 4 h porodu, oby kazda mila taka szczescie.
Dziewczyny gratuluje wszyskim udanych wizyt!
Misia- moze jeszcze Cie wyprzedze na liscie porodowej
Milego dnia dziewczyny i wyslijscie tu troche slonca bo tutaj pada i zimno non -stop.