reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
hmmm
no to na razie wygląda to tak:
17 maj - mąż
19 maj - gotadora
20 maj - ja

Marcysiowa przytulanki stosuje już trochę i na mnie to chyba nie działa:szok: ale warto próbować:-D
poza tym muszę się streszczać bo Ty za 4 dni do szpitala więc jest ryzyko że mnie wyprzedzisz a jak już pisałam nie godzę się na to;-)

Ostatnia edycja:
Dorex - stawiam na 26 maja :-)
U nas upalnie. Siedzę troche w ogródku, ale telefon mi przegrzało.
Marcysiowa - jak patrzę na Twój suwaczek, to mnie ciarki przechodzą. ZARAZ JA! A łóżeczka jeszcze nie ma ...

Dorex - ja obstawiam jak maz jutrzejszy wieczor lub noc :)Moze okna umyj, podloge wypastuj to pomoze ?:)

Marcysiowa - ja jeszcze raz niesmialo prosze o link do sesji, jesli moge.

Adus- super ze na wziycie wszystko w porzadku i synus rosnie.

Misia- ja wlasnie tez spojrzalam na suwaczek Dorex i sobie uswiadomilam, ze ja na tym etapie jeszcze do pracy bede chodzic :szok:. Wczoraj rozmawialam z polozna i mowila, ze jest szansa , ze wywolywac bede porod dopiero jesli nie urodze do 07.07. Dowiem sie jednak wiecej na nastepnym usg.Moj plan to skakanie na pilce od polowy czerwca.

17 maj - mąż, trzcinka
19 maj - gotadora
20 maj - ja
26 maj - Misia (kobieto ja się wykończę do 26)
:szok:

właśnie podpytałam mamę i okazało się że i mnie i brata urodziła w terminie i że 2 razy nie miała żadnych bóli tylko odeszły jej wody a jak wylądowała w szpitalu to miała rozwarcie dalej bez bóli i po kroplówie urodziła nas w 3 i 2 godziny:szok: ja też tak chcę:tak:

A nie mówiłam, że w terminie? :-)
Jeśli dochodzę do terminu, Mała będzie miała dużow powyżej 4 kg... już ma z 2.300. A jeszcze prawie 2 ms.

Misia- nasze dziewczyny jak zwykle takie same :). Mialam usg w tym tyg i nie chcieli mi podac wagi dziecka, ale po wpisaniu wielkosci brzuszka i glowki w kalkulator w necie tez mi wyszlo od 2000 do 2300 gram. Mam tu takie papiery ciazowe, z ktorymi chodze na spotkanie z polozna ( bo zawsze jest inna) i tam sa siatki centylowe, gdzie zaznaczaja wielkosc mojego brzucha w cm i zawsze jestem na gornej granicy. Jak zanznaczyli wielkosc brzuszka malutkiej na jej siatce to tez na ten tydzien ciazy jest prawie przy gornej granicy. A ja mam mnostwo ciuszkow od kolezanki i sama jeszcze dokupilam na wyjscie ze szpitala ciuszki na rozmiar do 3,5 kg. Jak tak dalej pojdzie to je chyba bede mogla spakowac i oddac kolejnej kolezance:).

reklama
Witajcie.
Aduś gratuluje udanej wizyty.
Dorex a ty tu jeszcze:szok:

Dziewczyny to prawda kopniaki niezapomniane, już czekam na następne ale jakoś Pawełek cicho siedzi.
Obleciałam dziś sklep dziecięcy. Jeny jakie tam były wozki i ile, aż oczopląsu dostałam.

Do góry