reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Milagros czy ja wiem czy chude, waży bardzo dobrze jak na ten tydzień. Ja niestety nie wiem ile wzrostu, ale może na genetycznych się dowiem.
Dziewczyny współczuję tego parcia na odbyt. To musi być okropne uczucie, a może maleństwo się układa?

reklama
Sony gratuluję chłopca, teraz już na spokojnie możesz kupować ciuszki dla małego.

Milagros cóż za niespodzianka:-) no ciekawa jestem czy dziewczynka pozostanie dziewczynką, no i masz pewnie zagwostkę co z imieniem :baffled: Najważniejsze, że wszystko w porządku z maleństwem.

Sony być może, że to mały uciska mi na nerw, powiem Ci, że się położyłam, mały się przemieścił i już nie czułam tego parcia. W ogóle Sebek robi się nadpobudliwy, najpierw narzekałam, że go nie czuję tak teraz daje ostro w kość :-)

Miliaa czekamy na wieści od Ciebie.

Aduś kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny,

Sony, Milagors, gratuluje udanych wizyt i ciesze sie,ze wszystko dobrze u Waszych maluszkow.

Madzialenak, dobrze,ze to parcie juz przeszlo bo zapewne jest uciazliwe. Byc moze ,ze jest tak jak piszesz,ze Sebek uciskal na jakis nerw. Ta teoria wydaje sie bardz prawdopodobna.

Adus, dzis masz wizyte??? Trzymam zatem kciuki.

Milego dnia Dziewczyny!!!!

Ostatnia edycja:
i ja się melduję w ten śliczny słoneczny poranek:-D
gratuluję wczorajszych udanych wizyt no i trzymam kciuki za dzisiejsze:tak:
dziś w końcu się wyspałam:-) objawów przedporodowych brak:baffled:

image.jpg
miłego dnia !!!!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 39
Gratulacje dla wczoraj wizytujących! No i kciuki zaciśnięte za wszystkie dalsze wizyty.

Byłam wczoraj na warsztatach Bezpieczny Maluch - jak będą w Waszych miastach - baaaaaaardzo polecam -> szczególnie część z ratownikiem medycznym, który pokazywał co robić jak maluszek się zakrztusi, w sytuacji bezdechu. Wszystko sobie spisałam i wyuczę na pamięć - aby się nikomu nie przydało, ale rady są naprawdę proste a mogą uratować i zdrowie i życie naszego maluszka. W mojej szkole rodzenia zajęć z ratownikiem medycznym nie ma - a uważam, że dla każdego rodzica powinny być obowiązkowe.

Dokupiłam wczoraj resztę rzeczy do szpitala, właśnie pierze się kolejna tura ręczniczków, kocyków i innych -> dziś wielkie prasowanie a jutro spakuję walizkę.

Miłego - słonecznego dnia!

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt! Same dobre wieści aż miło.

Madzialenak obserwuj to parcie.

Dorex a ty rodzić nie zamierzasz? :-D Jeszcze Cie wyprzedzę. Ale dobrze ze się wyspałaś. :-)

sznurki...my tez myslimy o dwóch lozeczkach, ale zastanawiamy się jakie do sypialni naszej kupic...myslimy nad czyms takim Roba - SCHNUFFEL - łóżeczko i jednocześnie dostawka do łóżka rodziców Markowe produkty najwyższej jakości producentów tkj. Cybex, Maxi Cosi, Quinny, Hauck, Fisher Price, Tiny Love, Avent, Medela rozwiązanie wydaje się być dobre... a ty kupilas normalne lozeczko?

Sony,milagros...ciesze się, ze u was na wizytach wszystko gra! to najważniejsze.. Sony, więcej odpoczywaj z ta szyjka i się nie przemęczaj, jest dluga, ale jak miekka to trzeba już o niej pamietac!

madzialenak...ja wizyte dopiero jutro mam...wieści bardzo bym chciała, żeby chociaż gorsze nie były, bo chyba się zalame już...no ale coz...co by nie było, to najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa! a ty jak się czujesz? jak brzuch? mnie tez się wydaje, ze z tym odbytem to po prostu maly ci się rozpycha i akurat sobie upatrzyl, ze miejsce na odbycie jest wygodne...mój ostatnio mojego biednego jajnika sobie upodobal i czasem szarpie za niego;-)

Marcysiowa zamierzam jak najbardziej... nawet już czaruję i torbę w przedpokoju ulokowałam:-D ale na razie nic nie działa... wezmę się za jakieś prasowanie a potem jakieś disco włączę i się pobujam to może coś rozkręcę:-D mój mąż prorokuje od 2 dni że urodzę dziś w nocy... ciekawe skąd on ma takie info jak u mnie żadnych objawów nie widać:-D

a tak w ogóle to jestem samolubna i nie zamierzam nikogo wpuszczać w kolejkę:-D

reklama
No i pewnie. Nie wpuszczaj nikogo. Może włącz sobie makarene i poćwicz układ? Tam jest dużo ruchów biodrem. A co do męża to myślę, że to aluzja do przytulanek. Też podobno działa. :-D

Do góry