reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już po wizycie. Wszystko dobrze. @jasani proszę wpisz mnie na 12.04 wizyta u gin prowadzącego.
Dowiedziałam się jak to jest w moim szpitalu z prywatną opieką położnej. Kiedyś pisałam, że taka usługa w tym szpitalu 2 tys., ale jest to usługa dla kobiet rodzących sn. Dla kobiet po operacjach jest opieka prywatna w cenie 500 zł. Zgłasza się taką potrzebę dopiero w szpitalu i można to zrobić w każdej chwili. W sumie spoko, bo może nie będzie w ogóle takiej potrzeby ;) A jakby co w każdej chwili można taką położną "wynająć" ;)

reklama
@anetka303 pamiętam jak pisałaś, że w tym roku podchodzisz do kolejnego transferu. Chyba we wrześniu?
Powiedz mi, miałaś CC? Lekarze pozwolą podejść do ivf po roku czasu od porodu CC?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

@anetka303 pamiętam jak pisałaś, że w tym roku podchodzisz do kolejnego transferu. Chyba we wrześniu?
Powiedz mi, miałaś CC? Lekarze pozwolą podejść do ivf po roku czasu od porodu CC?

Tak jestem po cc. No wiec poki co moj transfer jest pod znakiem zapytania. Moje hotmony powinny sie troche uregulowac bo mam ostatnio cykle po 60 dni a sano krwawienie potrafi trwac 21 [emoji44] dni. Zobaczymy jak bedzie. Zanim dostane zielone swiatlo bede dokladnie przebadana plus szczegolowe usg w celu sprawdzenia jak sie ma blizna na macicy po cieciu.

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Nie na oddziale gin byl stażysta który mnie badal,przyszedł lekarz taki starszy facet siwy z brodą bardzo fajny on kazał przyjąć mnie na badanie szubciej i on powiedział że CC bo to ciąża wychunacha i nie ma co.Nie mam dziś głowy do nazwisk ;)
A Twój lekarz prowadzący nie pracuje w tym szpitalu?

Ja już po wizycie. Wszystko dobrze. @jasani proszę wpisz mnie na 12.04 wizyta u gin prowadzącego.
Dowiedziałam się jak to jest w moim szpitalu z prywatną opieką położnej. Kiedyś pisałam, że taka usługa w tym szpitalu 2 tys., ale jest to usługa dla kobiet rodzących sn. Dla kobiet po operacjach jest opieka prywatna w cenie 500 zł. Zgłasza się taką potrzebę dopiero w szpitalu i można to zrobić w każdej chwili. W sumie spoko, bo może nie będzie w ogóle takiej potrzeby ;) A jakby co w każdej chwili można taką położną "wynająć" ;)
No i elegancko :-))

Dziewczyny, które maja cukier- dzisiaj na czczo cukier 96, godzinę po śniadaniu 150. Śniadanie zjadłam z produktów, które wcześniej mi cukru nie podwyższały. Powiedzcie mi czy mam się tym martwic? Już napisałam do lekarza, czekam na odpowiedz ale strasznie się martwię.
czasem jak Cie cos zbiera np.przeziębienie, albo się zdenerwujesz to cukier po tych samych produktach jest wyższy. Moja diabetolog przymyka oczy na dni kiedy mam np. wizyte u lekarza bo wtedy zawsze wyższe. Ae tez może oznaczac ze cukrzyca się pogarsza i z czasem będzie insulina potrz

Tak jestem po cc. No wiec poki co moj transfer jest pod znakiem zapytania. Moje hotmony powinny sie troche uregulowac bo mam ostatnio cykle po 60 dni a sano krwawienie potrafi trwac 21 [emoji44] dni. Zobaczymy jak bedzie. Zanim dostane zielone swiatlo bede dokladnie przebadana plus szczegolowe usg w celu sprawdzenia jak sie ma blizna na macicy po cieciu.

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
No to trzymam kciuki za hormony. [emoji106]
Dzięki za odpowiedź.

Ja chciałam dzieci rok po roku i ta cc mnie trochę podłamała, bo wiem że wszystko teraz zależy od tej blizny no i oczywiście jak się trzyma mój organizm.

reklama
Do góry