Ja ostatni zjadam o 20 lub 21 zależy od godzin czy mam min 3h czy mniej a zaczynam o 8:30 pierwsze śniadanko Gosiu uda ci się wiadomo że to początki twojej diety dasz radę jeżeli nie uda ci się z dietą to zostaje insulina wiadomo robimy to dla naszych maluchów.Być może. Jutro będę badać bo dopiero z apteki dzisiaj odebrałam paski. No ja tych 7 posiłkach pije jeden taki napój mleczny, Np. Z malinami i borówkami. One mi cukru nie podnosiły. Zaraz sobie sprawdzę czy dalej tak jest. Dzisiaj spróbuje zjeść na noc coś więcej i pociągnę do 23. Dziękuje za rady.
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Lekarka mi powiedziała, ze 20-21 to za wcześnie na ostatni posiłek. Dzisiaj mi z sufitu podskoczył ten cukier. Lekarz wie chyba co robić. Zobaczymy. Jak będzie trzeba insulinę brać, to będę brała. Tyle się nakulam żeby Zosia była w brzuchu wiec będę się kuła żeby była zdrowa poza brzuchemJa ostatni zjadam o 20 lub 21 zależy od godzin czy mam min 3h czy mniej a zaczynam o 8:30 pierwsze śniadanko Gosiu uda ci się wiadomo że to początki twojej diety dasz radę jeżeli nie uda ci się z dietą to zostaje insulina wiadomo robimy to dla naszych maluchów.
walczaca o szczescie
Ty teraz to odpoczywaj i wracaj do zdrowia. Miśki poczekają :-) wierzę że dasz rade i auto skonstruować :-))Myslisz??? To mogloby byc dosc trudne ale przemyśle Twoja propozycje dzis zrobilam brzuszek i sukienke Twojemu jednemu miskowi bardzo mi sie podoba. Na więcej nie mam dzis sily.
A ja przypadkiem trafiłam na mebelki i się chyba zakochałam
Link do: ZESTAW MARSELL KLUPŚ SZAFA REGAŁ KOMODA ŁÓŻECZKO
misis188
Super ja po polowkowym sie biore za zakupyTy teraz to odpoczywaj i wracaj do zdrowia. Miśki poczekają :-) wierzę że dasz rade i auto skonstruować :-))
Ooo tak piękne!! Moja koleżanka ma z tego i super to wygląda ❤Ty teraz to odpoczywaj i wracaj do zdrowia. Miśki poczekają :-) wierzę że dasz rade i auto skonstruować :-))
walczaca o szczescie
Ja też czekam jeszcze chwile, te mi.przez przypadek wpadły w oczy :-)Super ja po polowkowym sie biore za zakupy
walczaca o szczescie
I z tej samej firmy??:-) w miarę stabilne są?Ooo tak piękne!! Moja koleżanka ma z tego i super to wygląda ❤
Ja byłam pewna że wezmę zwykłe z Ikei ale te podbily moje serce, takie delikatne a jednak te sówki mają coś w sobie :-)
Tylko mamy niezbyt duży pokój... i mój M mówi ze zmieszczą nam sie dwa lozeczka a reszta to chyba na korytarzu mam nadzieję że żartuje i nakaze mu wszystko dokładnie pomierzyc :-))
anetka303
Im bardziej zaawansowana ciaza tym skoki cukru moga byc wyzsze a nawet moze vyc wlasjie tak, ze prodykty ktore do tej pory moglas jesc beda powodowaly wysoki poziom glukozy. Nie ma zlotej rady. Musisz byc czujna i regularnie badac cukier eliminujac z diety to co go podnosiDziewczyny, które maja cukier- dzisiaj na czczo cukier 96, godzinę po śniadaniu 150. Śniadanie zjadłam z produktów, które wcześniej mi cukru nie podwyższały. Powiedzcie mi czy mam się tym martwic? Już napisałam do lekarza, czekam na odpowiedz ale strasznie się martwię.
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Kochane dzisiaj od rana mam taki dziwny ból, nie jest odczuwalny non stop, na środku brzucha tam gdzie mam pęcherz dosłownie po środku od czasu do czasu może co pół godziny czuję takie klucie. Trwa może z sekundę i przestaje. Tak się dzieje od rana, jak stoję czy siedzę albo leżę na wznak, jak położyłam się na bokach nie czuje tego. Miała tak któraś? Wiecie co to może być?
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tak mówi, że bardzo solidne jest zadowolona i ładnie się prezentująI z tej samej firmy??:-) w miarę stabilne są?
Ja byłam pewna że wezmę zwykłe z Ikei ale te podbily moje serce, takie delikatne a jednak te sówki mają coś w sobie :-)
Tylko mamy niezbyt duży pokój... i mój M mówi ze zmieszczą nam sie dwa lozeczka a reszta to chyba na korytarzu mam nadzieję że żartuje i nakaze mu wszystko dokładnie pomierzyc :-))