reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana już planujesz rodzeństwo?:-) cudnie! Opowiadaj jak się czujecie :-)
Mało śpimy, dużo czasu karmimy ... Ogólnie jest pięknie. Wydobrzalam i czuje się o niebo lepiej.
Pierwsze dni są trudne z takim maluchem, ale czas też magiczny [emoji7]
Kręgosłup mi wysiada, ale tak. Planuje rodzeństwo od długiego już czasu.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj zjadłam, kanpke z pomidorem i wypiłam pol szklanki kefiru o 22:30. Jem 6 posiłków dziennie. Jeżeli wstałam tak jak dzisiaj o 7 to jem jeden więcej. Diabetolog radziła abym w ciągu dnia nie miała dłuższej przerwy jak 3 h między posiłkami.
a chleb był ten sam co zawsze, ja kiedyś kupiłam niby ciemny orkiszowy i po jednej kromce 170 cukier, az w szoku bylm bo zazwyczaj jadlam 2 kromki, musial być słodzony jaims karmelem czy innym dziadostwem

Mało śpimy, dużo czasu karmimy ... Ogólnie jest pięknie. Wydobrzalam i czuje się o niebo lepiej.
Pierwsze dni są trudne z takim maluchem, ale czas też magiczny
emoji7.png

Kręgosłup mi wysiada, ale tak. Planuje rodzeństwo od długiego już czasu.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz poświęć się Maluszkowi którego masz w domu a za kilka miesięcy kontrola u gina i wierzę że od razu dostaniecie zielone światło :-)

Dziewczyny uratowałam te bodziaki :D Włączyłam pranie jeszcze raz, ale na 90 stopni i jest białe! Jak coś to polecam :D I nic się nie skurczyło [emoji14]
Co do kosmetyków na rozstępy zmieniłam Palmer's na olejek z rossmann mamas baby dream. Palmer's dla mnie miał za mocny zapach.
No dla mnie właśnie też za mocny zapach palmersa. Mam darmową próbkę tego.

Hej dziewczynki ja w szpitalu dziś miałam się zgłosić czy na konsultacje przed CC na zapis i badanie i zostałam już.Zapis wyszedł do obserwacji i przyszedł lekarz zobaczyć i mówił że na oddział i leżę na sali porodowej prawdopodobnie będzie mały szybciej leżę na oddziale już do końca, zapis KtG robi mi się już 2h
Trzymam kciuki kochana

reklama
Do góry