reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana już planujesz rodzeństwo?:-) cudnie! Opowiadaj jak się czujecie :-)
Mało śpimy, dużo czasu karmimy ... Ogólnie jest pięknie. Wydobrzalam i czuje się o niebo lepiej.
Pierwsze dni są trudne z takim maluchem, ale czas też magiczny [emoji7]
Kręgosłup mi wysiada, ale tak. Planuje rodzeństwo od długiego już czasu.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj zjadłam, kanpke z pomidorem i wypiłam pol szklanki kefiru o 22:30. Jem 6 posiłków dziennie. Jeżeli wstałam tak jak dzisiaj o 7 to jem jeden więcej. Diabetolog radziła abym w ciągu dnia nie miała dłuższej przerwy jak 3 h między posiłkami.
a chleb był ten sam co zawsze, ja kiedyś kupiłam niby ciemny orkiszowy i po jednej kromce 170 cukier, az w szoku bylm bo zazwyczaj jadlam 2 kromki, musial być słodzony jaims karmelem czy innym dziadostwem

Mało śpimy, dużo czasu karmimy ... Ogólnie jest pięknie. Wydobrzalam i czuje się o niebo lepiej.
Pierwsze dni są trudne z takim maluchem, ale czas też magiczny
emoji7.png

Kręgosłup mi wysiada, ale tak. Planuje rodzeństwo od długiego już czasu.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz poświęć się Maluszkowi którego masz w domu a za kilka miesięcy kontrola u gina i wierzę że od razu dostaniecie zielone światło :-)

Dziewczyny uratowałam te bodziaki :D Włączyłam pranie jeszcze raz, ale na 90 stopni i jest białe! Jak coś to polecam :D I nic się nie skurczyło [emoji14]
Co do kosmetyków na rozstępy zmieniłam Palmer's na olejek z rossmann mamas baby dream. Palmer's dla mnie miał za mocny zapach.
No dla mnie właśnie też za mocny zapach palmersa. Mam darmową próbkę tego.

Hej dziewczynki ja w szpitalu dziś miałam się zgłosić czy na konsultacje przed CC na zapis i badanie i zostałam już.Zapis wyszedł do obserwacji i przyszedł lekarz zobaczyć i mówił że na oddział i leżę na sali porodowej prawdopodobnie będzie mały szybciej leżę na oddziale już do końca, zapis KtG robi mi się już 2h
Trzymam kciuki kochana

reklama
Do góry