reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Trzymajcue się! A my kciuki ✊✊✊
Hej dziewczynki ja w szpitalu dziś miałam się zgłosić czy na konsultacje przed CC na zapis i badanie i zostałam już.Zapis wyszedł do obserwacji i przyszedł lekarz zobaczyć i mówił że na oddział i leżę na sali porodowej prawdopodobnie będzie mały szybciej leżę na oddziale już do końca, zapis KtG robi mi się już 2h

reklama
Moja przyjaciółka mając cukrzyce ciążową i duże dawki insuliny rodziła sn tylko to co jej w szpitalu mówili miała urodzić w terminie, wywoływali jej. Bo niby nie mogła z cukrzycą przenosić. A co masz wpisane na skierowaniu do cc?
Że ciąża po in vitro i cukrzyca,a widzisz każdy pierd**** inaczej lekarz przyszedł zobaczyal i powiedział że CC bo to ciąża wuchuchana i nie ma co. Więc ochuje* idzie do tego pobolewa mnie podbrzusze raz mocniej raz nie

Że ciąża po in vitro i cukrzyca,a widzisz każdy pierd**** inaczej lekarz przyszedł zobaczyal i powiedział że CC bo to ciąża wuchuchana i nie ma co. Więc ochuje* idzie do tego pobolewa mnie podbrzusze raz mocniej raz nie
Nie denerwuj się ;) pomysl, ze jak już będziesz opuszczać szpital to ze swoim szczęściem.

Ja jestem właśnie po rozmowie telefonicznej z lekarzem, jeżeli do niedzieli dalej będzie mi tak cukier skakał mam podjechać w niedziele do szpitala zbada mnie i wypisze insulinę.

Nie denerwuj sie bo może ten brzuch z nerwów już Cię boli lub coś zaczyna sie dziać ;) Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie. Wiem, że nastawiłaś się na cc ale jesteś pod dobrą opięką zobaczysz co lekarze postanowią.

Ja jestem właśnie po rozmowie telefonicznej z lekarzem, jeżeli do niedzieli dalej będzie mi tak cukier skakał mam podjechać w niedziele do szpitala zbada mnie i wypisze insulinę.

Gosiu skoki nie są ok dlatego insulina jest wskazana jeśli nie jesteś wstanie dieta tego ogarnąć . I to uwierz będzie ci skakać z powietrza . Insulina nic strasznego .wazne tylko żebyś miała dobre igły i żebyś dobrze podawała . Co do nocy to o której jesz ostatni posiłek ? I ile w sumie jesz posiłków ? Niestety jeśli będziesz miała bezsenne noce one tez będą zaburzać cukier . Już nie wiele zostało dasz radę a takie skoki na 150-170 to jeszcze nie tragedia bo znam takie dziewczyny co miały grubo ponad 200 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry