Aha, A uważała że po którym tygodniu przestanie zapeszac ?Zapytałam moja koleżankę gdy była w 20 tc czy ma już coś kupione i odpowiedziała, że nie bo nie chce zapeszać. Jak to usłyszałam to miałam ochotę jej coś przygadać, ale się w porę ugryzłam w język.
reklama
A używasz tego maselka z hipp ? Ja go używam . . Nie przeszkadza Ci ten zapach ? Ja nie zauważyłam narazie żadnych rozstępów A muszę się przyznać że nie smaruje codziennie ale to chyba przez ten zapach może coś innego kupię ale ten hipp ma bardzo dobry składDziewczyny co używacie na rozstępy na piersiach. Dzisiaj zauważyłam, że na dole piersi zaczęły mi się robić minimalne rozstępy i nie chce żeby się powiększyły. Ogólnie od dwóch tygodni używam HiPP mama i samruje całe ciało ale jak widać to nie podziałało na moje cycki. Czy biooil mogę używać w ciąży, chyba że macie jakiś inny magiczny specyfik [emoji6]
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W zapobieganie rozstępów bardzo nie wierzę - wiadomo lepiej nie mieć
Agnieś191
Fanka BB :)
Nie wiem czy jest jakiś magiczny specyfik używam musteli i palmersa nie miałam rozstępów do 20 któregoś tyg a potem jak poszło... to mam cały brzuch. Wydaje mi się, że jak ktoś ma tendencje to niestety żaden krem nie pomoże.Dziewczyny co używacie na rozstępy na piersiach. Dzisiaj zauważyłam, że na dole piersi zaczęły mi się robić minimalne rozstępy i nie chce żeby się powiększyły. Ogólnie od dwóch tygodni używam HiPP mama i samruje całe ciało ale jak widać to nie podziałało na moje cycki. Czy biooil mogę używać w ciąży, chyba że macie jakiś inny magiczny specyfik [emoji6]
Używam codziennie na wieczór i powiem Ci że zapach ok, bardziej konsystencja muszę się nawcierac żeby nie została taka jakoby powłoką bo jest bardzo gęste ale często używam meza. A niech sobie podotyka [emoji16][emoji16]A używasz tego maselka z hipp ? Ja go używam . . Nie przeszkadza Ci ten zapach ? Ja nie zauważyłam narazie żadnych rozstępów A muszę się przyznać że nie smaruje codziennie ale to chyba przez ten zapach [emoji14] może coś innego kupię ale ten hipp ma bardzo dobry skład
W zapobieganie rozstępów bardzo nie wierzę - wiadomo lepiej nie mieć
No właśnie tak myślałam, moja mama ma dużą skłonność i po 3 ciążach wygląda troszkę jak tygrys na brzuchu i tego się boje [emoji52] ale cóż trudno się mówi, od tego się nie umiera a najwyżej będę nosić pełne stroje kompielowe i tak nie lubię się opalać [emoji39]Nie wiem czy jest jakiś magiczny specyfik używam musteli i palmersa nie miałam rozstępów do 20 któregoś tyg a potem jak poszło... to mam cały brzuch. Wydaje mi się, że jak ktoś ma tendencje to niestety żaden krem nie pomoże.
Jak leżałam 3 tyg w szpitalu na patologii to na sali miałam dziewczynę, która od 21 tygodnia ciąży miała nakaz leżenia bo miała założony pessar. Nawet do toalety czy siadać jej nie można było. Mówiła mi, że też nie kupowałam nic a nic bo bała się zapeszyc ale jak jej przyszło leżeć to pluła sobie w brodę, że kompletnie nie miała nic. Musiała siostrę i męża wysyłać po zakupy bo niestety nie wszystko chciała kupować na necie. Ja dzisiaj kupiłam dwie pary body dla malucha i znalazłam bardzo przyjemny sklep z wózkami z cenami z neta. Mąż zamówił łóżeczko i nie wierzę w zabobony. Wolę rozłożyć to na raty niż później latać jak kot z pęcherzem gdzie będzie mnie więcej, temperatura będzie wyższa i będę wyglądała jak czerwona i gruba parówka [emoji6]Aha, A uważała że po którym tygodniu przestanie zapeszac ?
Ojej to przykro, że tak musiała leżećJak leżałam 3 tyg w szpitalu na patologii to na sali miałam dziewczynę, która od 21 tygodnia ciąży miała nakaz leżenia bo miała założony pessar. Nawet do toalety czy siadać jej nie można było. Mówiła mi, że też nie kupowałam nic a nic bo bała się zapeszyc ale jak jej przyszło leżeć to pluła sobie w brodę, że kompletnie nie miała nic. Musiała siostrę i męża wysyłać po zakupy bo niestety nie wszystko chciała kupować na necie. Ja dzisiaj kupiłam dwie pary body dla malucha i znalazłam bardzo przyjemny sklep z wózkami z cenami z neta. Mąż zamówił łóżeczko i nie wierzę w zabobony. Wolę rozłożyć to na raty niż później latać jak kot z pęcherzem gdzie będzie mnie więcej, temperatura będzie wyższa i będę wyglądała jak czerwona i gruba parówka [emoji6]
Ja tam nie wierzę w takie rzeczy i niedługo mamy zamiar z mężem oglądać wózki bo nie wiadomo czy odrazu mi się coś spodoba a znając mnie to będę chciała zobaczyć kilka sklepów mąż sam wybierał łóżeczko? też muszę się rozejrzeć mniej więcej żeby mieć coś na oku A Ty już znasz płeć czy jeszcze nie ?
misis188
Fanka BB :)
Ja brzuch i piersi smaruje olejem kokosowym-tak mi.poradzila kiedys taka zaufana kosmetyczka, ze szkoda kasy na tw wszystkie kosmetykiDziewczyny co używacie na rozstępy na piersiach. Dzisiaj zauważyłam, że na dole piersi zaczęły mi się robić minimalne rozstępy i nie chce żeby się powiększyły. Ogólnie od dwóch tygodni używam HiPP mama i samruje całe ciało ale jak widać to nie podziałało na moje cycki. Czy biooil mogę używać w ciąży, chyba że macie jakiś inny magiczny specyfik [emoji6]
Ja z wózkami mam ten sam problem, w kazdym coś znajdę i wybrzydzam trochę [emoji16] łóżeczko wybieraliśmy oboje ale coś go naszło dzisiaj i zamowil. Nie wiem jeszcze co będzie, wiem że zdrowe i z tego się cieszę. Dlatego body kupiłam biale. Wizytę mam 27 więc już pewnie się dowiem bo u mnie to będzie początek 17 tygodnia. Ale powiem, że za specjalnie się nie nastawiam. Chciałabym chłopca bo u mnie w rodzinie to większość dziewuch ale jak będzie dziewczynka tak samo będę się cieszyć [emoji6] ja to w ogóle jestem wniebowzieta że jestem w ciąży i że szkrab zdrowy [emoji6] imiona mam i dla jednego i dla drugiego więc problemu nie będzieOjej to przykro, że tak musiała leżeć
Ja tam nie wierzę w takie rzeczy i niedługo mamy zamiar z mężem oglądać wózki bo nie wiadomo czy odrazu mi się coś spodoba a znając mnie to będę chciała zobaczyć kilka sklepów mąż sam wybierał łóżeczko? też muszę się rozejrzeć mniej więcej żeby mieć coś na oku A Ty już znasz płeć czy jeszcze nie ?
reklama
O widzisz mam olej kokosowy w domu, bo używam go do smażenia, i raz na miesiąc na wlosy. To teraz włosy i cycki sobie będę smarować [emoji23][emoji23]Ja brzuch i piersi smaruje olejem kokosowym-tak mi.poradzila kiedys taka zaufana kosmetyczka, ze szkoda kasy na tw wszystkie kosmetyki