reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ciazowe minely 3 tygodnie temu. Mam nadzieje ze mi to przejdzie. Nie mam apetytu tylko pije caly czas herbate
Ja tez myślałam, ze mi wymioty przeszły, ale po 2 tygodniach jak coś zjadłam nie tak to wymiotowałam. :( nie chciało mi się jeść tez dużo piłam, ale nie bój się jeszcze apetyt przyjdzie i to ogromny ;)

reklama
Ja z wózkami mam ten sam problem, w kazdym coś znajdę i wybrzydzam trochę [emoji16] łóżeczko wybieraliśmy oboje ale coś go naszło dzisiaj i zamowil. Nie wiem jeszcze co będzie, wiem że zdrowe i z tego się cieszę. Dlatego body kupiłam biale. Wizytę mam 27 więc już pewnie się dowiem bo u mnie to będzie początek 17 tygodnia. Ale powiem, że za specjalnie się nie nastawiam. Chciałabym chłopca bo u mnie w rodzinie to większość dziewuch ale jak będzie dziewczynka tak samo będę się cieszyć [emoji6] ja to w ogóle jestem wniebowzieta że jestem w ciąży i że szkrab zdrowy [emoji6] imiona mam i dla jednego i dla drugiego więc problemu nie będzie

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. A jeśli będzie dziewczynka to będzie to twoja córeczka - jedyna i niepowtarzalna [emoji4]

Ciazowe minely 3 tygodnie temu. Mam nadzieje ze mi to przejdzie. Nie mam apetytu tylko pije caly czas herbate
Ja też ostatnio jak chorowalam to apetyt znikł. Ale może spróbuj coś lekkiego zjeść. Może jakaś zupka i przy okazji na gardło będzie ciepelko. Musisz mieć siły.

reklama
Ja miałam wszystko dużo szybciej. Wózek w 20tc, pokoik parę miesięcy przed porodem, pranie i prasowanie też. Torbę do porodu ze dwa miesiące przed albo i szybciej. Dzięki temu miałam spokojna końcówkę ciąży. Tak się cieszyłam, bo z tym wielkim brzuchem nie dałabym rady fizycznie. Skarpetki i buty musiał mi mąż ubierać a gdzie ogarnąć wszystko...

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Do góry