reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny ratujcie! :p Do jednego prania przez przypadek wrzuciłam z białymi bodziakami różową pieluszke... i teraz mam kilka bodziakow w kolorze delikatnego różu :/ Da się coś z tym zrobić? :p

Nooo tak ostatnio usłyszałam jak z moja mama kupiłyśmy jedne body i dwie pary skarpetek :laugh2: że za wcześnie to wszystko :laugh2: A mi leci jak z bicza..juz zaraz polowkowe i co to będzie :D A ubranka kupowałas wcześniej ?
Ja jak się dowiedziałam po 17 tc co będzie to od razu zacElam kupować ;) w 7 miesiacut to trochę późno. Pamiętaj, ze musisz wszystko poprac i poprasować :)

Dziękuję kochane za gratulacje :)
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Piękna!!! ;):)

Mam nadzieje ze tez tak u mnie bedzie. Migdalki obserwuje i dzieki Bogu nie sa zaczerwienione. Wczoraj bylam w Kościele i sie boje czy mnie ktos nie zarazil. Pije herbatę z sokiem malinowym i imbirem, chodze co chwile plukac gardlo woda z sola-teraz zrobilam sobie z sola z kopalni soli. Jeszcze sie zastanawiam nad inhalacja z,soli fizjologicznej z odrobina soli morskiej. A nic Ci nie bylo po tych p.r.e.n.a.l.e.n? Bo jak zjadlam ta tabletke, wypilam syrop to jakies pol godziny pozniej wymiotowalam.i sie zastanawiam od czego.
Ja też zawsze to bralam jak gardło mnie drapalo i syrop też. Nigdy żadnych wymiotów nie było. Może to ciążowe [emoji6] dużo zdrowia!

Używam codziennie na wieczór i powiem Ci że zapach ok, bardziej konsystencja muszę się nawcierac żeby nie została taka jakoby powłoką bo jest bardzo gęste ale często używam meza. A niech sobie podotyka [emoji16][emoji16]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyczytałam na blogu mamy ginekolog, zewszystkie kremy przeciw rozstępom łagodzą swędzenie skory, ale jak ktoś ma tendencje do rozstępów to one pojawia się i tak pomimo stosowania wszystkich kremów nawet kilka razy dziennie ;) wszystko zależy od elastyczności skory

reklama
Dziękuję kochane za gratulacje :)
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
No nieźle. Szybka akcja ale spisalyscie się na medal [emoji5] Położna mówiła że dzieci po urodzeniu zazwyczaj nie są głodne a później się rozkrecaja także spokojnie [emoji4]

Do góry