gooossia17
Fanka BB :)
Suuper!!! To się księżniczka pospieszyła!! Gratuluje!Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuper!!! To się księżniczka pospieszyła!! Gratuluje!Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
GratulacjeDziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Byłam w tym sklepie Dudek, ale nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia. Dlatego weszłam i zaraz wyszłamSłyszałam o sklepie na Dzielna 21 chyba Dudek w Warszawie no i ten sklep Bobowózki ma bardzo duży wybór i ode mnie właśnie jest 30km więc napewno tam zajrzę I to co dziewczyny pisały to nie porobilam screenow
O no widzisz to lepiej jak ktoś sam pójdzie i zobaczy ja jeszcze w żadnym nie byłam może ktoś z Warszawy pomoże walczacej gdzie warto zajrzeć tylko, że ona ma mega wyzwanie bo potrzebuje blizniaczego ja coraz bardziej skłaniam się na zakup bebetto ale to jeszcze muszę na żywo pośmigac po sklepieByłam w tym sklepie Dudek, ale nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia. Dlatego weszłam i zaraz wyszłam
Ale wieści z rana! Gratuluję kochana. Odpoczywaj i dochodź do siebie a my czekamy na jakieś informacje i fotki Matyldy. Super!!Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Dużo dzieciaczków tutaj się spieszy i dlatego mam lekkie wątpliwości czy moja Malutka grzecznie poczeka do 29.05Suuper!!! To się księżniczka pospieszyła!! Gratuluje!
Z bliźniaczymi niestety nie pomogęO no widzisz to lepiej jak ktoś sam pójdzie i zobaczy ja jeszcze w żadnym nie byłam może ktoś z Warszawy pomoże walczacej gdzie warto zajrzeć tylko, że ona ma mega wyzwanie bo potrzebuje blizniaczego ja coraz bardziej skłaniam się na zakup bebetto ale to jeszcze muszę na żywo pośmigac po sklepie
Gratuluję! Trzymajcie się i zdrówka dla Was ❤Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok