reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A z porodem nie bedzi problemu?
Mam niby mieć CC ale nie z tego powodu.Nikt mi nie mówił nic ze mogą być jakiś problemy po prostu tak niektóre kobietki mają mają zbudowana macice że jest ona w tyłozgięciu.Ja jak miałam podawany zarodek to lekarz powiedział mi że jest troszkę ciężko i nie się czy nie będzie trzeba macicy wyprostować ja od razu co;) ale udało mu się podać dokładnie w sam środek ;) bez jakiegoś prostowania nie wiem co miał na myśli ale mówił że to chwilę by trwało i nie bolalo.

@zylwia o ile dobrze pamiętam to miałaś gdzieś w warszawie oglądać wózki i miało ich tam być bardzo dużo :-) mogłabyś mi przypomnieć gdzie?
Słyszałam o sklepie na Dzielna 21 chyba Dudek w Warszawie no i ten sklep Bobowózki ma bardzo duży wybór i ode mnie właśnie jest 30km więc napewno tam zajrzę :) I to co dziewczyny pisały to nie porobilam screenow :(

Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Wow meg ale wiadomosc! A pierwszy termin mialysmy miec Ty evulek i ja w ten sam dzien[emoji6] kto by pomyslal [emoji1]
Czelam zniecierpliwoscia na relacje
Kredko Twoj skarb urodzi sie dokaldnie w piersze urodziny mojego. To bedzie piekna data [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana pamietasz wiele miesiecy temu moj sen? O nie agatce? Tak mi sie jakos przypomnialo[emoji1] cos niewidzialnego nas laczy[emoji6]

A ja jestem zmasakrowana po nocy... mala caly czas kopala... obudzilam sie na plecach przed chwila i kopniaczki w pecherz jeden za drugim...

reklama
Do góry