reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A z porodem nie bedzi problemu?
Mam niby mieć CC ale nie z tego powodu.Nikt mi nie mówił nic ze mogą być jakiś problemy po prostu tak niektóre kobietki mają mają zbudowana macice że jest ona w tyłozgięciu.Ja jak miałam podawany zarodek to lekarz powiedział mi że jest troszkę ciężko i nie się czy nie będzie trzeba macicy wyprostować ja od razu co;) ale udało mu się podać dokładnie w sam środek ;) bez jakiegoś prostowania nie wiem co miał na myśli ale mówił że to chwilę by trwało i nie bolalo.

@zylwia o ile dobrze pamiętam to miałaś gdzieś w warszawie oglądać wózki i miało ich tam być bardzo dużo :-) mogłabyś mi przypomnieć gdzie?
Słyszałam o sklepie na Dzielna 21 chyba Dudek w Warszawie no i ten sklep Bobowózki ma bardzo duży wybór i ode mnie właśnie jest 30km więc napewno tam zajrzę :) I to co dziewczyny pisały to nie porobilam screenow :(

Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Wow meg ale wiadomosc! A pierwszy termin mialysmy miec Ty evulek i ja w ten sam dzien[emoji6] kto by pomyslal [emoji1]
Czelam zniecierpliwoscia na relacje
Kredko Twoj skarb urodzi sie dokaldnie w piersze urodziny mojego. To bedzie piekna data [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana pamietasz wiele miesiecy temu moj sen? O nie agatce? Tak mi sie jakos przypomnialo[emoji1] cos niewidzialnego nas laczy[emoji6]

A ja jestem zmasakrowana po nocy... mala caly czas kopala... obudzilam sie na plecach przed chwila i kopniaczki w pecherz jeden za drugim...

reklama
Do góry