reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Słyszałam o sklepie na Dzielna 21 chyba Dudek w Warszawie no i ten sklep Bobowózki ma bardzo duży wybór i ode mnie właśnie jest 30km więc napewno tam zajrzę :) I to co dziewczyny pisały to nie porobilam screenow :(
A byłaś już w którymś?
Dziewczyny gdzie można w warszawie obejrzeć dużo wózków? Głównie bliźniacze wchodzą w grę :-D

reklama
O no widzisz to lepiej jak ktoś sam pójdzie i zobaczy :D ja jeszcze w żadnym nie byłam :D może ktoś z Warszawy pomoże walczacej gdzie warto zajrzeć :D tylko, że ona ma mega wyzwanie bo potrzebuje blizniaczego :D ja coraz bardziej skłaniam się na zakup bebetto ale to jeszcze muszę na żywo pośmigac po sklepie ;)
To co mi pokazałaś mają babetto :-) ja też wstępnie o nim myślę, ale muszę się powozic tą bryką :-)

Mam niby mieć CC ale nie z tego powodu.Nikt mi nie mówił nic ze mogą być jakiś problemy po prostu tak niektóre kobietki mają mają zbudowana macice że jest ona w tyłozgięciu.Ja jak miałam podawany zarodek to lekarz powiedział mi że jest troszkę ciężko i nie się czy nie będzie trzeba macicy wyprostować ja od razu co;) ale udało mu się podać dokładnie w sam środek ;) bez jakiegoś prostowania nie wiem co miał na myśli ale mówił że to chwilę by trwało i nie bolalo.
Ok dziekuje :) u mnie transfer odbyl sie szybko i bez problemu. zobaczymy co dalej bedzie:)

reklama
Mi zapisal tantum werde w pastylkach bo naturalny i ma srodek przeciwbolowy
Kupilam syrop i tabletki dla kobiet w ciazy *spam*. Dzis leze caly dzien w łóżku. Jutro mam wizyte u lekarza wiec mu pokaze migdaly. Poki co nie sa zaczerwienione. Mam nadzieje ze nie rizwinie sie z tego angina

Do góry