reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny poniewaz temat cc wczesniej byl.mi obcy to napiszcie mi prosze co jeszcze powinnam z aptecznych rzeczy kupic dla dziecka i dla siebie. Mam dla malej wit d z dha i probiotyk. Podobno jeszcze wit c sie podaje alenie wiem ktora mozna od urodzenia?
No i co dodatkowo dla mnie? Co z rana? Jak dbac czym smarowac? Co na blizne i po jakim czasie?

I jeszcze co najlepsze na pobudzenie laktacji? Bo przy cc roznie z ta laktacja jest wiec wole byc przygotowana a nie wiem co u mnie dostane
Wit c najwczesnuej to juvit c od 28dnia zycia...
Na laktacje dostawiac dziecko... Laktator... Herbatki **********...
Do czasu sciagniecia szwow przemywac blizne octeniseptem... Pozniej jakis krem na blizny...

reklama
Dziewczyny poniewaz temat cc wczesniej byl.mi obcy to napiszcie mi prosze co jeszcze powinnam z aptecznych rzeczy kupic dla dziecka i dla siebie. Mam dla malej wit d z dha i probiotyk. Podobno jeszcze wit c sie podaje alenie wiem ktora mozna od urodzenia?
No i co dodatkowo dla mnie? Co z rana? Jak dbac czym smarowac? Co na blizne i po jakim czasie?

I jeszcze co najlepsze na pobudzenie laktacji? Bo przy cc roznie z ta laktacja jest wiec wole byc przygotowana a nie wiem co u mnie dostane
Wit C podaję tylko przy przeziębieniu

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Już tulisz swoją kruszynke. ❤ super kochana ! Pamiętam jak bete robiłaś A tu już tulisz Matylde :) cudownie ! ❤ jak dojdziesz do siebie daj nam znać !
Gratulacje :*

reklama
Do góry