reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ojejciu, trzymaj się, nasza kwietniowka [emoji8] [emoji40] A co za chorobsko? Przeziębienie?

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dopadło mnie w szpitalu w niedziele, dzisiejszy dzien fatalny ale chyba przechodzi skoro gardlo swedzi a nie boli[emoji4].

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny moja mała bardzo mało przybrała na wadze przez dwa tygodnie niecałe 100 gram . Waży teraz 2450 a mam 35+ 6 trochę się zmartwilam choć lekarz zapewnia że wszystko jest dobrze .dobre pomiary i przepływy.
Mam cesarke 19 marca

Tak troche czasu minelo Rosna te moje chlopaki codziennie cos nowego robia czasami patrze na nich i nie wierze dopiero co patrzylam na dwie kreski na tescie a teraz mam dwoch kochanych lobuzow :)
Ja pamiętam jak wstawilas zdj chłopaków w inkubatorach. Tacy byli malency [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moja mała bardzo mało przybrała na wadze przez dwa tygodnie niecałe 100 gram . Waży teraz 2450 a mam 35+ 6 trochę się zmartwilam choć lekarz zapewnia że wszystko jest dobrze .dobre pomiary i przepływy.
Mam cesarke 19 marca
Usg i waga dziecka to +/- 600g .
Także może ważyć ok 3 . Nie martw się .

Mam cesarke 19 marca
Nie martw się napewno przybrała więcej a była w takiej pozycji że wyszło tylko 100g. Zobaczysz że mała urodzi się pewnie koło 3kg[emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Słynna Julka .Kocham ją .
Promocjia uuuuuuu
Jakby ktoś chciał ;)
Screenshot_20180307-205354.png

Załączniki

• Screenshot_20180307-205354.png
    Screenshot_20180307-205354.png
    153,2 KB · Wyświetleń: 456
Mam cesarke 19 marca
Ja mysle ze to roznica w pomiarach i nie masz sie o co martwic. Wiesz jak to usg robia, nieraz za malo albo za duzo przeciagna i pomoar inny.. nie stresuj sie

reklama
Do góry